Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα ΜΜΕ συμβάλλουν στη διαμόρφωση της τουριστικής ατζέντας του τόπου μας

Τα ΜΜΕ συμβάλλουν στη διαμόρφωση της τουριστικής ατζέντας του τόπου μας

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης των δράσεων του Οργανισμού που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, εξέφρασε την ικανοποίησή και τις ευχαριστίες της για την παρουσία των ΜΜΕ στην εκδήλωση.

Η κ. Πατουλίδου απαρίθμησε όλες τις δράσεις που οργάνωσε και συμμετείχε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης τα τελευταία δύο χρόνια, από την περίοδο δηλαδή που η ίδια ανέλαβε την προεδρεία του μέχρι σήμερα και παρουσίασε τον νέο κύκλο δράσεων για το 2017. Κατόπιν αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην εντυπωσιακή ανταπόκριση των ΜΜΕ με την παρουσία 60 και πλέον δημοσιογράφων από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο στην χθεσινή εκδήλωση.

Η κ. Πατουλίδου τόνισε χαρακτηριστικά πως “η παρουσία των ΜΜΕ δυναμώνει την συνέργεια όλων των φορέων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, για μία σύγχρονη προώθηση κι αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ και τους τεχνικούς συνεργάτες, για την ιδιαίτερη προβολή της εκδήλωσής μας. Τα ΜΜΕ έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν ατζέντα, να ενημερώνουν και να ευαισθητοποιούν την κοινή γνώμη και να αναδεικνύουν όλα εκείνα τα θέματα που προωθούν την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας”.

Τέλος η κ. Πατουλίδου έδωσε έμφαση στον στόχο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης που είναι η ανάδειξη της πόλης ως δημοφιλή τουριστικό προορισμό, με ισχυρή εικόνα και αναγνωρίσιμο Brand name δηλώνοντας πως “μετά από δύο χρόνια δουλειάς χωρίς λόγια, ο Οργανισμός αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο του και να παράγει έργο. Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου τουρισμού προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας με μια σειρά συγκεκριμένων δράσεων για την προώθηση του brand nameThessaloniki,Many stories,one heart .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.