Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέος, αναβαθμισμένος ρόλος για τον Χρήστο Μισαηλίδη στην Regus

Νέος, αναβαθμισμένος ρόλος για τον Χρήστο Μισαηλίδη στην Regus

Νέος, αναβαθμισμένος ρόλος για τον Χρήστο Μισαηλίδη στην Regus

Ο Χρήστος Μισαηλίδης αναλαμβάνει CEO της Regus Asia Pacific & Middle East.

Η Regus, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή έτοιμων χώρων και λύσεων εργασίας δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της σε στελέχη με ελληνική καταγωγή με τον κ. Χρήστο Μισαηλίδη να αναβαθμίζεται σημαντικά σε CEO της εταιρείας για όλη την περιοχή Asia Pacific & Middle East αφού προηγουμένως είχε διευθύνει επιτυχώς την περιοχή Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ευρώπη, Τουρκία, Ινδία, Πακιστάν και Αίγυπτο.

Regus GreeceΟ νέος ρόλος του κ. Μισαηλίδη στην Regus περιλαμβάνει την διεύθυνση της εταιρείας σε 35 χώρες όπου η εταιρεία αναμένει πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Μεταξύ αυτών και πολύ μεγάλες αγορές όπου η εταιρεία έχει παρουσία με εκτενές δίκτυο επιχειρηματικών κέντρων όπως η Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία και Αυστραλία. Σημειώνεται πως κάτω από την επίβλεψη του κ. Μισαηλίδη βρίσκονται πλέον και σημαντικές περιοχές για την παγκόσμια οικονομία όπως το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο κ. Χρήστος Μισαηλίδης, δήλωσε για τη νέα του θέση: «Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή και πρόκληση για εμένα η ανάληψη της θέσης του CEO σε μια περιοχή, η οποία παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη. Η  REGUS είναι μια εταιρία που διακρίνεται για τις καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης . Ο πήχης είναι πολύ ψηλά αλλά είμαι σίγουρος ότι το  δυναμικό των στελεχών μας θα συμβάλλει στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων».

Ο κ. Μισαηλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις εταιρείες Σκλαβενίτης και ThermoForte πριν ενταχθεί στην Adecco το 2000 ως Εμπορικός Διευθυντής. Το 2008 ανέλαβε τη θέση του Περιφερειακού CEO στην Adecco για την Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική με επιχειρήσεις σε 17 χώρες. Κάτω από την  επίβλεψή του, η εταιρεία, με περισσότερους από 70 συνεργάτες, κέρδισε τη μεγάλη πλειοψηφία του μεριδίου αγοράς στις 17 χώρες επιτυγχάνοντας παράλληλα κορυφαία κερδοφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.