Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ετήσια συνάντηση του Global University Partner Programme της Airbus

Η ετήσια συνάντηση του Global University Partner Programme της Airbus

Η ετήσια συνάντηση του Global University Partner Programme της Airbus

Μεταξύ 19 και 21 Απριλίου σχεδόν 30 εκπρόσωποι από 20 συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια σε όλο το κόσμο συναντήθηκαν με 70 στελέχη της Airbus στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στη Τουλούζη για το 5η Ετήσια Συνάντηση του Airbus Global University Partner Programme (AGUPP).

Ο Tom Enders Chief Executive Officer της, Airbus και ο Thierry Baril, Airbus Chief HR Officer καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους στο AGUPP που αποτελεί μια στρατηγική πρωτοβουλία της Airbus που διασύνδεει ένα παγκόσμιο δίκτυο πανεπιστημίων και σχολών μηχανικής για την ανάπτυξη των ταλέντων του μέλλοντος. Οι δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη στρατηγικών ικανοτήτων, τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με εστίαση στη καινοτομία και την υποστήριξη των πανεπιστημίων στην ενθάρρυνση της διαφορετικότητας μεταξύ των σπουδαστών μηχανικής και των αποφοίτων.

Η φετινή εκδήλωση επικεντρώθηκε στο τρόπο που τα πανεπιστήμια και η βιομηχανία μπορούν να συνεργασθούν και να ορίσουν και να αναπτύξουν ικανότητες που θα ανταποκρίνονται στις ταχύτατα μεταβαλλόμενες ανάγκες της αεροδιαστημικής βιομηχανίας.

Η συνάντηση είναι ακόμη μια ευκαιρία για την ένταξη νέων πανεπιστημίων στο πρόγραμμα όπως το Technical University of Munich (Germany),το Hamburg University of Applied Sciences (Germany), την lEcole Centrale de Nantes (France) και το University of Alabama (US).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.