Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Wyndham Grand Athens: Με μιά υπέρλαμπρη εκδήλωση εγκαινίων ξεκίνησε επίσημα το ταξίδι...

Wyndham Grand Athens: Με μιά υπέρλαμπρη εκδήλωση εγκαινίων ξεκίνησε επίσημα το ταξίδι της προσιτής πολυτέλειας

Ο κος Γιώργος Μαργαρίτης Γεν. Διευθυντής του ξενοδοχείου, ο ιδρυτής της Zeus International κος Χάρης Σιγανός, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotel Group κος Geoff Ballotti, η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, ο Αμερικανός Πρέσβης κος Geoffrey Pyatt και ο κος Daniel Ruff Πρόεδρος και Managing Director της Wyndham Hotel Group EMEA

Η Αθήνα έβαλε τα καλά της και υποδέχθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο το στολίδι Wyndham Grand Athens. Τα πάντα στην εκδήλωση των εγκαινίων της Δευτέρας παρέπεμπαν στην μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει ο παγκόσμιος ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotel Group και η ελληνική συμβουλευτική εταιρεία hotel management & development Zeus International, που η επιτυχής συνεργασία τους είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία του Wyndham Grand Athens.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotel Group κος Geoff Ballotti

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ξενοδοχείο και τους ιδιαίτερους χώρους του με την καλαίσθητη προσέγγιση και λειτουργική αρχιτεκτονική. Το εστιατόριο “Fos”, το Lobby “Silk” και το rooftop “Αbove” συγκέντρωσαν τα βλέμματα των καλεσμένων οι οποίοι περιηγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας εντυπωσιακά κεράσματα από τον διακεκριμένο Chef Κώστα Νάνο. Οικοδεσπότες του Grand Opening Party ήταν ο ιδρυτής της Zeus International κος Χάρης Σιγανός, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotel Group κος Geoff Ballotti, ο κος Γιώργος Μαργαρίτης Γεν.Διευθυντής του ξενοδοχείου και ο κος Daniel Ruff Πρόεδρος και Managing Director της Wyndham Hotel Group EMEA. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, ο Αμερικανός Πρέσβης, κ. Geoffrey Pyatt, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και πολλοί άλλοι επίτιμοι καλεσμένοι.

Ο ιδρυτής της Zeus International κος Χάρης Σιγανός

Ήδη το Wyndham Grand Athens, ξεκινώντας τη λειτουργία του από τον Δεκέμβριο, έχει καθιερωθεί στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας προσφέροντας μοναδική προσβασιμότητα, εκπληκτική 360° θέα, ευρύχωρα δωμάτια για τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη ενώ το rooftop restaurant Above διαθέτει ένα από τα πιο πολυσυλλεκτικά και διεθνή μενού της πόλης και την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.