Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά TANGO POR DOS Η Αθήνα υποκλίθηκε στον ζωντανό θρύλο Miguel Ángel Zotto

TANGO POR DOS Η Αθήνα υποκλίθηκε στον ζωντανό θρύλο Miguel Ángel Zotto

Μάγεψαν οι 18 χορευτές του Tango Por Dos στο Μέγαρο Μουσικής χθες το βράδυ, με τον Zotto να οδηγεί το κοινό, στο ρυθμό του τάνγκο, σε ένα ταξίδι στην ιστορία του σπουδαίου αργεντίνικου χορού.

ΤΟ TANGO ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
30, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2017
3 παραστάσεις

Οι χορογραφίες του Miguel Ángel Zotto έγιναν παράθυρα στο παρελθόν μέσα από τα οποία οι θεατές παρακολούθησαν τη γέννηση του τάνγκο και έγιναν μάρτυρες της διαδρομής του: από την καταγωγή στις παρυφές των πόλεων μέχρι τη σύλληψη στις φτωχογειτονιές και το θρίαμβο στις μεγάλες σάλες και το Χόλιγουντ.

Το «Raíces Tango» είναι πολύ περισσότερο από μία παράσταση χορού. Είναι μία εναλλαγή εποχών που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του κοινού και συνδέει τη διαδρομή του τάνγκο με τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα που το διαμόρφωσαν.  

Ενθουσιασμένο το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής χτες το βράδυ, αποθέωσε τον χορογράφο και δημιουργό του Tango Pos Dos Miguel Ángel Zotto,  που έχοντας στο πλάι του τη  μοναδική Daiana Gúspero, δημιούργησε ποιητικές χορευτικές εικόνες που δύσκολα θα φύγουν από το μυαλό, αφού είδε πραγματικά το τάνγκο στα καλύτερά του!

Μη χάσετε τις δύο συγκλονιστικές παρατάσεις που απομένουν απόψε Παρασκευή 31 Μαρτίου και και αύριο Σάββατο 1η Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.