Αρχική Αεροπορικά Νέα Qatar Airways: Ειδική ενημερωτική συνάντηση για τους συνεργάτες της

Qatar Airways: Ειδική ενημερωτική συνάντηση για τους συνεργάτες της

Η Qatar Airways διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα, εταιρική εκδήλωση ενημέρωσης στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός συνεργατών της εταιρείας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Zonar’s και μετά το πέρας της οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες και να απολαύσουν την όμορφη βραδιά.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της Qatar Airways και σημαντικοί εκπρόσωποι της ταξιδιωτικής αγοράς και κατά τη διάρκειά της η εταιρεία ενημέρωσε τα ταξιδιωτικά γραφεία για τα νέα της Qatar Airways, καθώς επίσης και για τις μελλοντικές εξελίξεις και τα σχέδια της εταιρείας για την τοπική αγορά.
Τα στελέχη των ταξιδιωτικών γραφείων χαιρέτισε ο κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Qatar Airways στην Ελλάδα, ο οποίος εν συνεχεία τους ενημέρωσε για την QSuite, την πολύ-αναμενόμενη και επαναστατική νέα Business Class καμπίνα που παρουσίασε πρόσφατα στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία η Qatar Airways. Πιο συγκεκριμένα, η QSuite περιλαμβάνει το πρώτο διπλό κρεβάτι διαθέσιμο στην Διακεκριμένη Θέση, με πάνελ που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο. Τα προσαρμοζόμενα πάνελ και η δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέπουν σε συνεργάτες, φίλους και οικογένειες οι οποίες ταξιδεύουν μαζί να μεταμορφώνουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν την απόλυτη εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία που επιτρέπει στους επιβάτες να δημιουργούν το περιβάλλον που ταιριάζει στις δικές τους μοναδικές ανάγκες.  
Στους συμμετέχοντες μίλησε επίσης και η κα Μαρία Παλαιολόγου, Υπεύθυνη Κρατήσεων της Qatar Airways, η οποία τους ενημέρωσε για τους νέους προορισμούς που έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο της εταιρείας, όπως το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όπου εγκαινιάστηκε επίσης και η μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας εμπορική πτήση στον κόσμο, αλλά και για αυτούς που θα προστεθούν το 2017/18, όπως τα Γιανμπού και Ταμπούκ (Σαουδική Αραβία), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Νίκαια (Γαλλία), Σκόπια (Π.Γ.Δ.Μ.), Τσιάνγκ Μαϊ (Βόρειος Ταϊλάνδη), Σαράγεβο (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Λιμπερβίλ (Γκαμπόν), Ντουάλα (Καμερούν), Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία), Σαντιάγο (Χιλή), Καμπέρα (Αυστραλία), Μεντάν (Ινδονησία) και Λας Βέγκας (ΗΠΑ).
 Ο κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος δήλωσε: “Οι συνεργάτες μας διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην στρατηγική και τα βήματα μας στην Ελλάδα και η συμβολή τους στην μελλοντική μας εξέλιξη είναι θεμελιώδης. Για αυτό τον λόγο θέλουμε να είμαστε κοντά τους, προσφέροντας μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλα τα νέα και τα σχέδια μας στην τοπική αγορά. Από τους κύριους στόχους της εταιρείας μας είναι να προσφέρει μια απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία, που αναβαθμίζεται συνεχώς και καλύπτει ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ταξιδιωτικές ανάγκες. Αυτός ο στόχος δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και εποικοδομητική συνεργασία των ταξιδιωτικών γραφείων.” 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.