Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Χίλια Καλωσορίσατε στο Πάσχα της Grecotel!

Χίλια Καλωσορίσατε στο Πάσχα της Grecotel!

Λαμπρύνετε τις ξεχωριστές αυτές µέρες με την Grecotel σε αγαπημένα πολυτελή ξενοδοχεία! Στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, στην Κέρκυρα, το Σούνιο, την Καλαμάτα, την Κυλλήνη, την Κρήτη, την Αλεξανδρούπολη και τη Λάρισα άνθρωποι µε µεράκι και σεβασµό στις παραδόσεις και την ιστορία, έχουν φροντίσει το φετινό Πάσχα να σας µείνει αξέχαστο.
  Γιορτάστε το Πάσχα της Ζωής μας με αυτούς που αγαπάτε και επιλέξτε μοναδικά πασχαλινά πακέτα με όλα τα εορταστικά γεύματα,  Δωρεάν διαμονή για τα παιδιά, γεύματα και δραστηριότητες, Δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου, επιπλέον υπηρεσίες, εκπτώσεις & δωροεπιταγές και  πλούσιο Πασχαλινό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Θαλασσινές σουίτες, άνετα οικογενειακά δωμάτια, πανδαισία γεύσεων και ατέλειωτη ποικιλία πιάτων εποχής, δραστηριότητες και προτάσεις για εκδρομές, απίθανο ξεφάντωμα και διασκέδαση για τα παιδιά στη Grecoland με πασχαλινά εργαστήρια, πάρτυ, παιχνίδια περιπέτειας και πολλά άλλα!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ Πακέτα διαμονής 3 και 4 διανυκτερεύσεων σε προνομιακές τιμές που περιλαμβάνουν όλα τα εορταστικά γεύματα, το πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα της Grecotel, δωροεπιταγές & δωρεάν υπηρεσίες.
 
ΔΩΡΕΑΝ: ΔΙΑΜΟΝΗ για τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονέων. ΔΙΑΤΡΟΦΗ σε πλούσιο παιδικό μπουφέ & στα εορταστικά γεύματα των πακέτων. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ στο φανταστικό παιδότοπο Grecoland ή τα mini club με πασχαλινά εργαστήρια, απίθανα πάρτυ, παραστάσεις, παιχνίδια περιπέτειας και πολλά άλλα.
 
50% ή 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ 4η ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ
 
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Δωρεάν το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας με την αγορά πασχαλινού πακέτου σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
 
ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50€ ή 100€ Κερδίστε 50€ ή 100€ για καταναλώσεις στα εστιατόρια και υπηρεσίες SPA στην επόμενη διαμονή σας σε ξενοδοχείο Grecotel το 2017.
 
30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Σας προσφέρουμε έως 30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την MINOAN LINES για διαμονή στο Amirandes στην Κρήτη.
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ PRIVILEGE CLUB: 10% έκπτωση στη διαμονή ή στα εορταστικά γεύματα ή 25% έκπτωση σε θεραπείες Spa σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.