Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το “REAL MADRID FOUNDATION CAMPUS EXPERIENCE” έρχεται στο NEPTUNE HOTELS RESORT, CONVENTION...

Το “REAL MADRID FOUNDATION CAMPUS EXPERIENCE” έρχεται στο NEPTUNE HOTELS RESORT, CONVENTION CENTRE & SPA

Το “REAL MADRID FOUNDATION CAMPUS EXPERIENCE” έρχεται στο NEPTUNE HOTELS RESORT, CONVENTION CENTRE & SPA με ένα έργο που προωθεί τη δέσμευση στις αξίες της ζωής

    •    Οι δραστηριότητες του camp θα ξεκινήσουν στην Κω, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2017
    •    Θα συνδυάζει άψογα την προπόνηση ποδοσφαίρου και τις αξίες της εκπαίδευσης με ένα διασκεδαστικό τρόπο
    •    Παιδιά και έφηβοι από 6 έως 16 ετών μπορούν να απολαύσουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία

Αυτό το καλοκαίρι, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Real Madrid Foundation Campus Experience θα πραγματοποιήσει αυτήν την πρωτοβουλία για νεαρά αγόρια και κορίτσια ηλικίας μεταξύ 6 και 16 ετών. Η εκπαιδευτική και ψυχαγωγική ποδοσφαιρική εμπειρία προωθεί την ζωή μέσα από τον αθλητισμό, αξιοποιώντας την ατομική ανάπτυξη και την κοινωνική εξέλιξη μέσω της κατανόησης των αξιών που ενισχύουν την προσωπική ευημερία.

Το Real Madrid Foundation Campus Experience είναι ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό σημείο συνάντησης με παρουσία σε 5 ηπείρους και με περισσότερα από 3.000 παιδιά προερχόμενα από περισσότερες από 80 διαφορετικές χώρες. Όσοι συμμετείχαν πέρυσι έχτισαν φιλίες και έμαθαν για τις πολιτιστικές διαφορές τους, ενώ δέθηκαν μέσω της αγάπης τους για την Real Μαδρίτης και το πάθος τους για τον αθλητισμό.

Ο αρχικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι να μεταδώσει τις αξίες και τις αρχές που σχετίζονται με την Real Μαδρίτης στα παιδιά, όπως ηγετικές ικανότητες, αυτο-έλεγχος, ομαδική εργασία, σκληρή δουλειά και σεβασμός μέσα από το ποδόσφαιρο και άλλες δραστηριότητες μάθησης.

Μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες, ο προπονητής του Real Madrid Foundation Campus Experience έχει ως αποστολή να κάνει τα παιδιά να γνωρίσουν τις αξίες και τα ιδεώδη που είναι τόσο σημαντικά για την καθημερινή ζωή των παιδιών και την κοινωνική τους αλληλεπίδραση.

Το Real Madrid Foundation Campus Experience ενισχύει τη θέση του ως το κορυφαίο εκπαιδευτικό – προπονητικό πρόγραμμα στον κόσμο και προσφέρει σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου την δυνατότητα να βυθιστούν στο περιβάλλον της Real Μαδρίτης και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με τον καλύτερο αθλητικό σύλλογο στον κόσμο.

Για πρώτη φορά, αυτή η εμπειρία ποδοσφαίρου έρχεται στην Κω και θα διεκπεραιωθεί από τον τοπικό συνεργάτη μας, το Neptune Hotels Resort, Convention Center & Spa, του οποίου οι κορυφαίες αθλητικές εγκαταστάσεις και η τοπική εμπειρία συνέβαλαν στο να έρθει το Football Experience στην Κω.

Ο Κ. Ζαρίκος, Γενικός Διευθυντής του Neptune Hotels, δήλωσε: «Το Neptune Hotels Resort, Convention Center & Spa καλωσορίζει τους μικρούς μας επισκέπτες να ζήσουν την κορυφαία ποδοσφαιρική εμπειρία σε επίπεδο αναψυχής. Το Fundación Real Madrid θα παρέχει στους νεαρούς επισκέπτες μας έναν ασφαλή και φιλικό τρόπο για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.
Τα παιδιά που θα μας επισκεφθούν θα έχουν τις καλύτερες ποδοσφαιρικές διακοπές από ποτέ κάτω από την επαγγελματική καθοδήγηση της Fundación Real Madrid. Το καλύτερο συμπλήρωμα για τις τέλειες καλοκαιρινές τους διακοπές!».

Το Real Madrid Foundation Campus Experience στην Κω θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα:

Ημερομηνίες
Από 2η Ιουλίου μέχρι 1η Σεπτέμβρη 2017

Τιμές
Η τιμή για την συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα 6 ημερών είναι 120,00€ αν κάνετε κράτηση on-line. Εφόσον οι κρατήσεις γίνονται στην Υποδοχή του ξενοδοχείου, θεωρούνται κράτηση τελευταίας στιγμής και το κόστος είναι 180,00€. Η μία συμμετοχή κοστίζει 25,00€ εάν γίνει κράτηση on-line και € 35,00 αν κάνετε κράτηση στην Υποδοχή (τελευταίας στιγμής). Παρακαλώ σημειώστε ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός κενών θέσεων.

Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:
Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa
Erika Yon Cam
entertainment@neptune.gr
http://www.neptune.gr
greece@campusexperiencermf.com
http://www.campusexperiencermf.com/SEDE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.