Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ROYAL CARIBBEAN “SYMPHONY...

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ROYAL CARIBBEAN “SYMPHONY OF THE SEAS” ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018-2019

Symphony of the Seas το νέο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean Cruises Ltd.

Η εταιρεία κρουαζιέρας ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL ανακοίνωσε το όνομα του νεότευκτου της πλοίου Symphony of the Seas, το οποίο είναι το τέταρτο της κατηγορίας Oasis και το 26ο του στόλου της.

Το Symphony of the Seas θα παραδοθεί στην εταιρεία τον Απρίλιο του 2018 και θα περάσει την εναρκτήρια καλοκαιρινή του περίοδο εξερευνώντας μαγευτικούς προορισμούς της Μεσογείου, με στάσεις στα λιμάνια της Βαρκελώνης και Πάλμα ντε Μαγιόρκα στην Ισπανία, της Προβηγκίας στην Γαλλία, της Φλωρεντίας, Ρώμης και Νάπολης στην Ιταλία. 

Το Symphony of the Seas προσφέροντας 28 περισσότερες καμπίνες από το προηγούμενο αδελφό του πλοίο Harmony of the Seas και με εκτόπισμα 230,000 μεικτών τόννων, θα διεκδικήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου πλοίου στον κόσμο. 
Με νέα χαρακτηριστικά και περισσότερες ανέσεις για τους επιβάτες, το πλοίο θα διαθέτει παράλληλα και όλα τα βραβευμάνα, πρωτοποριακκά χαρακτηριστικά και τις συναρπαστικές εμπειρίες που προσέφεραν παγκόσμια αναγνώριση στο Harmony of the Seas.Μεταξύ αυτών, η αγαπημένη και ιδιαίτερη ιδέα των 7 γειτονιών, η ευφάνταστη και εκλεπτυσμένη κουζίνα, το ρομποτικό Bionic Bar (με το βραβευμένο σύστημα Makr Shakr), παραστάσεις από το Broadway, το εμβληματικό Aquatheater, οι νεροτσουλήθρες Perfect Storm και η Απόλυτη Άβυσσος (Ultimate Abyss) – η ψηλότερη τσουλήθρα στην θάλασσα. 

Το Νοέμβριο του 2018, μετά την εναρκτήρια περίοδό του στη Μεσόγειο, το Symphony of the Seas, θα μεταβεί στο Μαϊάμι και το νέο Terminal A, την “κορωνίδα”του λιμανιού, απ΄όπου θα εκετελεί 7νυκτες κρουαζιέρες στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική. Το Terminal A κατασκευάζεται για να υποδεχθεί τα Symphony of the Seas και Allure of the Seas, και θα αποτελέσει τον πιο καινοτόμο τερματικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων των Η.Π.Α, με αναμενόμενα έσοδα $500 εκατομμύρια και 4,000 θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή του Μαϊάμι. Αναμένεται ότι η Royal Caribbean Cruises Ltd. θα προσελκύσει στο λιμάνι του Μαϊάμι επιβατική κίνηση της τάξης του 1.8 εκατομμυρίου επιβατών, αριθμός που αντιπροσωπεύει το 30% της συνολικής κίνησης του λιμανιού. 

Σημείωση προς τους συντάκτες: Η Royal Caribbean Cruises είναι μια πολυβραβευμένη εταιρία με κληρονομιά 48 χρόνων στην καινοτομία και την παρουσίαση πρωτοποριακών γεγονότων στη βιομηχανία της κρουαζιέρας. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη και απαράμιλλη ποικιλία παροχών και ανέσεων που μπορεί κανείς να βρει μόνο στα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean, συμπεριλαμβανομένης καταπληκτικής ψυχαγωγίας προερχόμενη από το Broadwayκαι προγραμμάτων που προσελκύουν οικογένιες καθώς και τους πιο περιπετειώδεις ταξιδιώτες. Εν πλω, οι επισκέπτες τροφοδοτούνται με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη υπηρεσία Gold Anchor από το προσωπικό και το πλήρωμα του πλοίου. Η Royal Caribbean έχει ψηφισθεί ως η “Καλύτερη Γραμμή Κρουαζιέρας στο σύνολό της” για 14 συναπτά έτη στα Βραβεία Αναγνωστών του Travel Weekly. 

Η εταιρεία διαθέτει 25 από τα πιο καινοτόμα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που πλέουν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις Βερμούδες και την καραϊβική, την Ευρώπη, τον Καναδά και τη Νέα Αγγλία, την Αλάσκα, τη Νότια Αμερική, την Ασία και την ΑΥστραλία και Ν. Ζηλανδία. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να ενημερώνονται ακολουθώντας το @RoyalCaribPR στο Twitter και μέσω του RoyalcaribbeanPressCenter.com. Για επιπλέον πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφθείτε το RoyalCaribbean.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.