Αρχική Αθλητικά Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ...

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!

Ακριβώς ένας μήνας απέμεινε για τη μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!


 
Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας ζει και αναπνέει για τον αγώνα της Κυριακής 2 Απριλίου, όπως αποδεικνύουν και οι αυθόρμητες δηλώσεις ανθρώπων κάθε ηλικίας, Ελλήνων αλλά και ξένων, συστηματικά αθλούμενων και μη, οι οποίοι απεύθυναν κάλεσμα σε όλους να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 8 Μαρτίου και έδωσαν ραντεβού στην Εκκίνηση, για να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν μαζί, ως μία μεγάλη παρέα!
 
Νέοι από κάθε γωνιά της χώρας, οικογενειάρχες μεγαλύτεροι σε ηλικία, αλλά ακόμη και φοιτητές από τη Γερμανία και την Ισπανία, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο YouTube, αποκάλυψαν τι σημαίνει γι’ αυτούς ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους, στην σκιά του Λευκού Πύργου.
 
Να τι είπαν, μεταξύ άλλων, στις αυθόρμητες απαντήσεις τους για τη διοργάνωση που θα αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς για τη Βόρεια Ελλάδα:
 
– «Πάντοτε κάνουμε ειδική προετοιμασία και περιμένουμε αυτόν τον αγώνα! Ο σύζυγός μου τρέχει κάθε φορά εδώ και τέσσερα – πέντε χρόνια και μας αρέσει η πολύ καλή οργάνωση και ο προγραμματισμός που υπάρχει. Εγώ θα βρίσκομαι όπως πάντα στη γραμμή του τερματισμού με το μωρό μας, για να χειροκροτήσουμε όλους τους δρομείς!»
 
– «Είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση, γιατί γνωρίζουμε καλά για ποιους λόγους γίνεται και ότι έχει πολύ έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό θα είναι πολύ όμορφο να έχει και φέτος μεγάλη συμμετοχή»
 
– «Είναι ένας θεσμός που τιμά τη Θεσσαλονίκη και κάνει τη Μακεδονία να ακούγεται σ’ όλο τον πλανήτη!»
 
– «Με χαρά βλέπουμε να κλείνουν οι δρόμοι της πόλης για μια ημέρα και να γεμίζουν με κόσμο που τρέχει»
 
– «Είναι μια ευκαιρία να έρθουν οι άνθρωποι κοντά, να γνωριστούν καλύτερα και να γνωρίσουν όλοι μαζί το ‘ευ αγωνίζεσθαι’ που πηγάζει από αυτή τη διοργάνωση»
 
– «Είμαστε φοιτητές Erasmus από τη Γερμανία και θα τρέξουμε για πρώτη φορά σ’ έναν Μαραθώνιο. Οι συνθήκες εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι τόσο όμορφες και θα μπορούσαμε να τρέχουμε κάθε μέρα στην παραλία του Λευκού Πύργου! Περιμένουμε τον αγώνα της Κυριακής 2 Απριλίου, για να ζήσουμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!»
 
 
Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
 
Δρόμος Αθλητισμού, Διαδρομή Πολιτισμού. Να είστε όλοι εκεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.