Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνέχιση της συνεργασίας Κέντρου Πολιτισμού και Ιδρύματος Νιάρχος αποφάσισαν οι διοικήσεις

Συνέχιση της συνεργασίας Κέντρου Πολιτισμού και Ιδρύματος Νιάρχος αποφάσισαν οι διοικήσεις

Μικρό ιστιοπλοϊκό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016. Τo Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο ανοίγει τις πύλες του με το πρόγραμμα «Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο», προκειμένου το κοινό να γνωρίσει τη νέα έδρα της Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης και το πανέμορφο πάρκο, με ένα πανόραμα εκδηλώσεων, αλλά και ξεναγήσεις. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Τη συνέχιση της στενής συνεργασίας του Ιδρύματος Νιάρχος με το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» αποφάσισαν οι δύο οργανισμοί σε σχετική τηλεδιάσκεψη.

Η συνεργασία θα έχει ως άξονα τις ακόλουθες κατευθύνσεις: τη λειτουργία του Κέντρου με πλήρη διαφάνεια και προσοχή στην οικονομική διαχείριση, τη συνέχιση της προσφοράς ενός πλούσιου και πολύμορφου πολιτιστικού, εκπαιδευτικού, αθλητικού και ψυχαγωγικού προγράμματος χωρίς χρέωση για την πλειοψηφία των εκδηλώσεων, χάρη στη στήριξη του Ιδρύματος για τα επόμενα πέντε χρόνια με δωρεές ύψους έως 50 εκατομμυρίων ευρώ για έξοδα εκδηλώσεων και προγραμματισμού και λειτουργικά έξοδα, αλλά και την ανάγκη συνεχούς προσπάθειας του Κέντρου Πολιτισμού, της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την καταγραφή τους στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πολιτιστικό χάρτη.

Εξάλλου, συμφωνήθηκαν τακτικές συναντήσεις ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο οργανισμών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.