Αρχική ΗΑΤΤΑ Παναγιώτης Φούντας: Στόχος και σκοπός μου, η αναβάθμιση, η βελτίωση και η...

Παναγιώτης Φούντας: Στόχος και σκοπός μου, η αναβάθμιση, η βελτίωση και η κατοχύρωση του επαγγέλματος του τουριστικού πράκτορα

«Στόχος και σκοπός μου, η αναβάθμιση, η βελτίωση και η κατοχύρωση του επαγγέλματος του τουριστικού πράκτορα,μέσω του ΗΑΤΤΑ, για μια περαιτέρω δυναμική παρουσία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη», λέει στην “ΤΝ” ο Παναγιώτης Φούντας, μέτοχος της Kronos Holidays S.A., με περισσότερα από 35 χρόνια ενασχόλησης στον τουριστικό τομέα, στην ερώτησή μας, σχετικά με την υποψηφιότητα του, στις αρχαιρεσίες του ΗΑΤΤΑ και των εκπροσώπων του, στην Ομοσπονδία FedHatta, την επόμενη Τρίτη 21 Μαρτίου.
 
«Λόγω της πολυετούς ενασχόλησής μου στο χώρο του τουρισμού», δηλώνει ο κ. Φούντας στην “ΤΝ“, «πιστεύω ότι εάν εκλεγώ, η παρουσία και η εμπειρία μου στα κοινά του Συλλόγου θα βοηθήσουν στην επίλυση πολλών εκκρεμών ζητημάτων που χρόνια ταλανίζουν τον κλάδο λόγω δυσκαμψιών του κράτους».
 
«Στοίχημα μου, η κατοχύρωση του επαγγέλματος, η αναβάθμιση και ανάδειξη του ρόλου του ταξιδιωτικού πράκτορα στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Στόχος η τουριστική ανάπτυξη, η ποιότητα υπηρεσιών και η ανταγωνιστικότητα», προσθέτει.
 
Ενώ στην ερώτησή μας ποια είναι τα θέματα που αφορούν τον κλάδο και απαιτούν λύση.
 
Ο κ. Φούντας μας είπε «Θεσμικά θέματα», κα Αγκυρίδη, «που απασχολούν τον κλάδο και που έρχονται μέσα από τους Νόμους. Η επίλυσή τους κρίνεται αναγκαία καθώς και η εμπέδωση στο ευρύ κοινό του σπουδαίου ρόλου που διαδραματίζει ο ταξιδιωτικός πράκτορας στη σύγχρονη εποχή.  Στη σύγχρονη εποχή του internet, η αναβάθμιση του ρόλου των ταξιδιωτικών πρακτόρων είναι επιβεβλημένη, για να μπορεί ο κλάδος να γίνει πιο ανταγωνιστικός και αποδοτικός στην παγκόσμια τουριστική αγορά».

Ο Παναγιώτης Φούντας είναι μέτοχος της Kronos Holidays S.A.
Η ενασχόληση του με τον Τουρισμό ξεκίνησε το 1976 ιδρύοντας την Kronos Travel και μετέπειτα Κronos Holidays S.A. (Μέλος:HATTA, IATA, PETAGA, SETE etc.).
Το 1982 η Kronos Holidays επεκτάθηκε ιδρύοντας ταξιδιωτικά γραφεία στο Λονδίνο, Αμβούργο και Λεμεσό.
Το 2008 δημιούργησε ένα boutique hotel στην Καστριώτισσα Φωκίδας, το “Αρχοντικό της Ευανθίας’’.
Είναι παντρεμένος με την Ευανθία Κουλέτση και έχουν τρία παιδιά.
Η 35ετής ενασχόλησή του στον τουριστικό τομέα: Οργάνωση Συνεδρίων-Εκθέσεις–Εκδρομές-Business Travel-Incentives incoming κλπ., δίνει το στίγμα της πολυετούς εμπειρίας του στον τουρισμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.