Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ριζική ανακαίνιση του Ikos Oceania στα πλαίσια του Infinite Lifestyle μοντέλου

Η ριζική ανακαίνιση του Ikos Oceania στα πλαίσια του Infinite Lifestyle μοντέλου

Η ριζική ανακαίνιση του Ikos Oceania στα πλαίσια του Infinite Lifestyle μοντέλου

Το νέο μοντέλο πολυτελών διακοπών Lifestyle που πρώτη εισήγαγε η Ikos Resorts αλλάζοντας τα διεθνή και τα ελληνικά ξενοδοχειακά δεδομένα του allinclusive, αναδεικνύει και εξελίσσει το ριζικά ανακαινισμένο Ikos Oceania, το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πελάτες του από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Με την ολοκλήρωση της σχετικής επένδυσης που ξεπέρασε τα 27 εκατομμύρια ευρώ, το Ikos Oceania, ενσωματώνει τις πλέον σύγχρονες τάσεις στον τομέα της φιλοξενίας, τόσο από πλευράς σχεδιασμού, εξοπλισμού και ανέσεων όσο και από πλευράς επιπέδου υπηρεσιών και παροχών προς τους επισκέπτες του. Όλα τα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Ikos Oceania, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, σχεδιάστηκαν και συνδυάζονται για την προσφορά μίας μοναδικής εμπειρίας. Αυτή είναι άλλωστε και η πεμπτουσία της φιλοσοφίας των Ikos Resorts, που τα έχει φέρει στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως, ως προς τις προτιμήσεις και τις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών.

Δεν είναι υπερβολή ότι στο Ikos Oceania, τίποτα δεν έχει μείνει το ίδιο: τα 290 δωμάτια είναι όλα πλήρως αναινισμένα και εξοπλισμένα, με μεγαλύτερα πολυτελή μπάνια και διακοσμημένα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις. Οι 18 junior σουίτες έχουν νέους ιδιωτικούς κήπους, τα 10 άνετα οικογενειακά δωμάτια έχουν ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα, οι 22 οικογενειακές σουίτες ενός δωματίου διαθέτουν καινούργιους κήπους και υπέροχα επιπλωμένες βεράντες και οι 9 deluxe οικογενειακές σουίτες – όλα με συναρπαστική θέα στο Αιγαίο και στον Όλυμπο.

Το lifestyle μοντέλο διακοπών του Ikos Oceania διαχέεται σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος. Πέρα από την προφανή άνεση και ιδιωτικότητα που παρέχουν τα δωμάτια και οι σουίτες, όπου προσφέρεται 24ωρο room service, τις υποδομές του συμπληρώνουν, πισίνα μόνο για ενήλικες, κομψά μπαρ και εστιατόρια υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας – με μια επιλογή από 300 διεθνείς και τοπικές ετικέτες κρασιών- προσωπική φροντίδα με εξεζητημένες spa θεραπείες με την υπογραφή της Anne Semonin και άλλα πολλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.