Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διεθνείς επαφές είχε η Ίος στην Έκθεση ITB 2017

Διεθνείς επαφές είχε η Ίος στην Έκθεση ITB 2017

Δυναμική ήταν η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Ιητών στην “ITB”, την καθιερωμένη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο, που έλαβε χώρα το διάστημα 8-12 Μαρτίου 2017.

Αξιοποιώντας το θετικό κλίμα σχετικά με τις ευοίωνες προοπτικές του Ελληνικού Τουρισμού για τη νέα σεζόν, ο Δήμος πραγματοποίησε δεκάδες προγραμματισμένες συναντήσεις  με δημοσιογράφους και bloggers, έπειτα από κατάλληλη προετοιμασία, σε συνεργασία με την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:make.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ενδεχόμενο γυρισμάτων από διεθνείς τηλεοπτικές παραγωγές, το άνοιγμα του προορισμού σε αγορές της Ανατολικής Ευρώπης και η συνεργασία με καθιερωμένα Μέσα που εξειδικεύονται στον Τουρισμό πολυτελείας και τα activities.

«Η αύξηση των αφίξεων στο νησί δικαιώνει τη συστηματική προσπάθεια μας τα τελευταία έτη και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε με στοχευμένες δράσεις σε νέες αλλά και καθιερωμένες αγορές ενδιαφέροντος μας», επισημαίνει η κυρία Άντζελα Φάκου, Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.