Αρχική Βραβεία Διεθνής διάκριση της Αλοννήσου στην Αυστραλία

Διεθνής διάκριση της Αλοννήσου στην Αυστραλία

Διεθνής διάκριση της Αλοννήσου στην Αυστραλία

«Αλόννησος, το όνειρο για τους φυσιολάτρες!». Μέσα από την εμβληματική αυτή περιγραφή, ο έγκριτος Αυστραλιανός ταξιδιωτικός ιστότοπος «Traveller»  τεκμηριώνει την επιλογή της Αλοννήσου στη δεύτερη θέση στη λίστα με τους 10 κορυφαίους ανεξερεύνητους νησιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Μάλιστα, ο ταξιδιωτικός συντάκτης της καθιερωμένης ιστοσελίδας που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 660.000 επισκεπτών ανά μήνα, ξεχωρίζει  τις ξεναγήσεις  με σκάφη στην Αλόννησο, ως εμπειρία αναζήτησης δελφινιών, γερακιών και  σπανίων ειδών φώκιας στο μεγαλύτερο Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ελλάδας. «Χωρίς αμφιβολία, η διάκριση της Αλοννήσου ανάμεσα στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης, ανταμείβει τις προσπάθειες των επαγγελματιών και κατοίκων, προβάλλοντας, όχι μόνο τον τόπο τους αλλά και όλη την Ελλάδα»,  τονίζει ο Δήμαρχος του νησιού, κύριος Πέτρος Βαφίνης που συνεχάρη το Αυστραλιανό Μέσο για την πρωτοβουλία, προσκαλώντας τους συντάκτες να ζήσουν την εμπειρία της Αλοννήσου αυτό το καλοκαίρι.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.