Αρχική FedHATTA Γιώργος Παλιούρας: Ο ΗΑΤΤΑ, με αιχμή του δόρατος τα μέλη του ΔΣ,...

Γιώργος Παλιούρας: Ο ΗΑΤΤΑ, με αιχμή του δόρατος τα μέλη του ΔΣ, αγωνίζεται για τους πολλούς, τους μικρούς και τους νέους

Σαββατόβραδο στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα από τα πιο ωραία μπαράκια του ιστορικού της κέντρου, σε συνάντηση με φίλους από τη τουριστική αγορά.

Πρώτο θέμα της συζήτησης, οι εκλογές, του συνδέσμου των γραφείων ταξιδίων της Ελλάδος, ΗΑΤΤΑ και των εκπροσώπων του, στην ομοσπονδία FedHATTA.

Πλησιάζει, βλέπετε, η ώρα της κάλπης (Τρίτη 21 Μαρτίου) και τα προβλήματα και οι διεκδικήσεις του κλάδου πρωτοστατούν. Στα ύψη οι σχετικές συζητήσεις.

«Ο ΗΑΤΤΑ, με αιχμή του δόρατος τα μέλη του ΔΣ, αγωνίζεται για τους πολλούς, τους μικρούς και τους νέους», ακούσαμε να δηλώνει ο Γιώργος Παλιούρας, ένας από τους ανθρώπους, με μεγάλη συμμετοχή στις δράσεις του απερχόμενου ΔΣ του ΗΑΤΤΑ, «Το σίγουρο είναι, ότι μόνο δυνατά αντιπροσωπευτικά σχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και να φέρουν αποτελέσματα».

Και να συμπληρώνει «Για μας το μεγάλο ζητούμενο είναι η συσπείρωση των ταξιδιωτικών γραφείων καθώς ο κλάδος αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα».

Τι να πούμε εμείς; …..
Καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν τέτοιες ιδέες και θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά για τον κλάδο τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.