Αρχική Αεροπορικά Νέα Τάνγκο και πάθος… στο αεροδρόμιο της Αθήνας! Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου

Τάνγκο και πάθος… στο αεροδρόμιο της Αθήνας! Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου

Τάνγκο και πάθος… στο αεροδρόμιο της Αθήνας! Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου

Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με ηχοχρώματα αργεντίνικης μουσικής και  βήματα που οδηγούν στον «προορισμό Μιλόνγκα», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου για τους επισκέπτες και τους επιβάτες του αεροδρομίου!

 

Μεταξύ 12:00 και 13:30, το επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου θα μετατραπεί σε «πίστα τάνγκο», από επιδέξιους tangueros που υπόσχονται να παρασύρουν επιβάτες και επισκέπτες σε μια μοναδική εμπειρία αρμονίας, χορού και πάθους!

Τα πρώτα βήματα θα «δείξουν» oι tangueros Κυριάκος Μίχας με την Εύα Δημητρίου από τη σχολή TangoFix και ο Κώστας Δούκας με την Αντιγόνη Πούλου από τη σχολή Quickstep Αργυρούπολης. Την παράσταση θα πλαισιώσουν οι δασκάλες χορού Νεφέλη Λαΐνα (TangoFix) και Ναζελή Παπαδάκη (Χοροποίηση) που, μαζί με τις υπόλοιπες ντάμες, θα μας παρουσιάσουν δύο γυναικείες  χορογραφίες υψηλής τεχνικής και ερμηνείας.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 | 12:00 – 13:30 | Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.