Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Στους δρόμους οι κάτοικοι των Δελφών για την επικείμενη κατάργηση των αστυνομικών...

Στους δρόμους οι κάτοικοι των Δελφών για την επικείμενη κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων και σταθμών του Δήμου Δελφών

Σε ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποδόμηση των Κρατικών Δομών (Αστυνομικό Τμήμα, Τράπεζα, Υπηρεσίες Υγείας κτλ) στους Δελφούς, προχωρούν Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου οι κάτοικοι των Δελφών, θέλοντας να στείλουν μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Η Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δελφών, κα Έλλη Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου, τονίζει στη “ΤΝ”

  • Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής να ενώσει τη φωνή της με την κοινωνία των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Δελφών (Δελφοί και Χρισσό) είναι απόρροια της συνεχούς απαξίωσης που δοκιμάζει την αντοχή της και πλέον δεν μπορεί να γίνει ανεκτή, κάτω από καμία συνθήκη και υπό όποιο πρίσμα αιτιών κι αν γίνεται προσπάθεια να στραφεί η προσοχή όλων μας.
  • Ζητάμε την διατήρηση του αστυνομικού τμήματος μέσα στην πόλη μας, συνεχίζει η κα Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου, με διαρκή 24ωρη λειτουργία και με επάρκεια προσωπικού ικανού να ανταποκριθεί στην μεγάλη επισκεψιμότητα του τόπου μας καθώς και στις ανάγκες των πολιτών για ικανοποίηση του αισθήματος ασφάλειας.
  • Ζητάμε την καθημερινή λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου και επιπλέον και την κάλυψη με ασθενοφόρο ιδίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
  • Ζητάμε την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τόσο τους συμπολίτες μας (ξενοδόχους, επιχειρηματίες και εμπόρους στην πλειοψηφία τους) όσο και τους επισκέπτες της περιοχής μας.
  • Μέχρι σήμερα ο προορισμός μας χαρακτηρίζεται ως ευπρόσιτος και ασφαλής και έτσι θέλουμε να συνεχίσει να είναι συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στη πλατεία Πυθείας, στους Δελφούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.