Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στην κοπή της πίτας του Κέντρου Υγείας Νέας...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στην κοπή της πίτας του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης παραβρέθηκε τη Δευτέρα (20/2) ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου μετά από πρόσκληση του Συντονιστή Διευθυντή – ιατρού του ΚΥ Νικόλαου Αγοράνου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Δέδες και Κων/νος Κατσίκης, η Υποδιευθύντρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής (ΥΠΕ) του ΠΕΔΥ (Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας) Χρυσάνθη Κισκήρα, καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Μαραθώνα.
Μετά τις ομιλίες του κ. Αγοράνου και της κας Κισκήρα, τον λόγο έλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού συγχάρηκε τη διοίκηση και το προσωπικό του ΚΥ Νέας Μάκρης για τη σημαντική δουλειά που γίνεται στην εν λόγω Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τόνισε ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια για την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας γεγονός που καταδεικνύεται από τη στελέχωση με επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των Κ.Υ. της Ανατολικής Αττικής τα τελευταία δύο χρόνια. Στην προσπάθεια αυτή αρωγοί είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού αλλά και οι εθελοντικές ομάδες στήριξης των Κέντρων Υγείας.
    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.