Αρχική ΓΕΠΟΕΤ ΓΕΠΟΕΤ: Έκκληση να διαφυλαχθεί η εικόνα της ηρεμίας της χώρας

ΓΕΠΟΕΤ: Έκκληση να διαφυλαχθεί η εικόνα της ηρεμίας της χώρας

Με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις που απειλούν με αποκλεισμούς και παρεμπόδιση των μετακινήσεων ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, από την ΓΕΠΟΕΤ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η παρεμπόδιση της άσκησης της επαγγελματικής δραστηριότητας στο όνομα της διεκδίκησης  αιτημάτων μιας κατηγορίας επαγγελματιών, όχι μόνο αποδυναμώνει το δίκαιο του αγώνα τους, αλλά δυναμιτίζει την ήδη εύθραυστη οικονομία. Πολύ περισσότερο όταν αυτά τα εμπόδια αφορούν τις σχολικές εκδρομές μαθητών και τις μετακινήσεις εργαζομένων, κατοίκων αλλά και τουριστών που αποτελούν, τελικά, τα θύματα  της αντιπαλότητας μεταξύ των αγροτών και της κυβέρνησης.

Η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, επιδεικνύοντας κατανόηση στα προβλήματα των αγροτών, απευθύνει έκκληση τόσο προς την κυβέρνηση για επίδειξη ψυχραιμίας στην αντιμετώπιση των κινητοποιήσεων για να διαφυλαχθεί η εικόνα της ηρεμίας της χώρας όσο και προς τους αγρότες για να επανεξετάσουν τη μορφή του αγώνα τους, ώστε να μην πληγούν άλλες κατηγορίες επαγγελματιών και εργαζομένων που δεν έχουν ευθύνη για όσα εκείνοι υφίστανται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.