Αρχική Βραβεία Βραβείο Αριστείας για το Creta Maris Beach Resort

Βραβείο Αριστείας για το Creta Maris Beach Resort

Βραβείο Αριστείας για το Creta Maris Beach Resort
Mr. Vlassiadis (Hotel Manager), Mrs. Papaioannou (Marketing & PR Manager) and Mr. Bozikis (Booking.com Account Manager)

Booking.com: 2016 Award of Excellence

Με ένα Βραβείο Αριστείας συνολικής βαθμολογίας 9,1 βαθμών, οι επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort οι οποίοι έκλεισαν τις διακοπές τους μέσω του Booking.com βράβευσαν για μια ακόμη φορά το ξενοδοχείο, ανεβάζοντάς το ακόμη υψηλότερα στις προτιμήσεις τους.  

Έχοντας πραγματοποιήσει την κράτησή τους μέσω του Booking.com, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου αφού απόλαυσαν τις διακοπές τους, επέστρεψαν στην πλατφόρμα της Booking.com όπου άφησαν τα σχόλιά τους και βαθμολόγησαν το ξενοδοχείο σε μια κλίμακα του 10. Η βαθμολογία 9,1 βασίζεται σε συνολικά 350 κριτικές μέσα στο 2016.

Το Award of Excellence του Booking.com αναδεικνύει κάθε χρόνο όλες τις «αγαπημένες» επιχειρήσεις του κοινού, αυτές δηλαδή που συγκεντρώνουν τουλάχιστον 8 βαθμούς και άνω, ως μέση τιμή των συνολικών κριτικών των επισκεπτών.

«Κάθε χρόνο βάζουμε νέους στόχους με σκοπό να έχουμε περισσότερους χαρούμενους πελάτες. Νοιώθουμε δικαιωμένοι που η βαθμολογία αυτή αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, ενώ θέτουμε νέους στόχους για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον, προσφέροντας στους επισκέπτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες, αναδεικνύοντας πάντα τον τόπο μας, την Κρήτη.» δήλωσε ο Νίκος Βλασιάδης, Γενικός Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.