Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Αέρας» ανανέωσης στο Mykonian Mare | Luxury Boutique Hotel στη Μύκονο

«Αέρας» ανανέωσης στο Mykonian Mare | Luxury Boutique Hotel στη Μύκονο

Mykonian Mare

o Mykonian Mare| Luxury Boutique Hotel άλλαξε και περιμένει να υποδεχτεί τους επισκέπτες του για το 2017 ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο.

Mykonian Mare

Με ανακαίνιση που ξεκίνησε εν έτει 2016 και τελείωσε 6 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, και τη συνεργασία με τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία hotel management, τη HotelBrain, το Mykonian Mare| Luxury Boutique Hotel, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες του την Άνοιξη του 2017 με νέο «αέρα», καθώς αναβαθμίστηκε σε προϊόντα και υπηρεσίες που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές, χαράζοντας νέα αισθητική, επαναπροσδιορίζοντας το όνομά του, με σκοπό την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Με χώρους ανανεωμένους, αλλά και νέους, όπως το Boutique Spa & Gym, και τους τύπους δωματίων Skyfall, το Mykonian Mare| Luxury Boutique Hotel είναι έτοιμο να προσφέρει στον επισκέπτη του στιγμές χαλάρωσης σε δωμάτια στολίδια κομψότητας και μινιμαλιστικού σχεδιασμού, καθώς και στιγμές απαράμιλλης φυσικής και όχι μόνο ομορφιάς, καθώς η θέση του προσφέρει θέα από τη Χώρα της Μυκόνου, τη Δήλο, την Τήνο, ενώ η παραλία του Αγίου Στεφάνου να είναι μόλις μερικά μέτρα μακριά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.