Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το LifeArt Global Media Festival 3-17 Ιουλίου 2017 – Δείτε το...

Το LifeArt Global Media Festival 3-17 Ιουλίου 2017 – Δείτε το trailer

Το  «LifeArt Global Media Festival 2017» μια γιορτή που τιμά τους νέους δημιουργούς από όλον τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί, σε τρία από τα πιο γνωστά στο διεθνές τζετ σετ μέρη της Ελλάδας, τη Μύκονο, την Αθήνα και τη Σαντορίνη, από τις 03 ως τις 17 Ιουλίου, 2017.

Η μοναδικότητα και η καινοτομία του LifeArt Media Festival 2017 Film/TV/Web/VR είναι ότι καλύπτει όλο το εύρος της κινηματογραφικής δημιουργίας καθώς είναι ένα από τα ελάχιστα Φεστιβάλ παγκοσμίως που δίνει χώρο και έμφαση στις νέες τεχνολογίες συμπεριλαμβάνοντας, εκτός από τον κινηματογράφο, τη δυναμικά αναδυόμενη τηλεοπτική παραγωγή, το διαδίκτυο και, φυσικά, την εικονική πραγματικότητα.

Για τη δημιουργία του φιλόδοξου αυτού στόχου, συνεργάζονται το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τη MOR-VISUAL Inc, με έδρα το Λος Άντζελες, μια εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή μεγάλων live καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στην Κινηματογραφική Βιομηχανία της Αμερικής.

Εφαλτήριο γι’ αυτή την πρωτοβουλία, επεσήμανε στη “ΤΝ” η Δ/ντρια του ΙΜΚ κα Ξένια Καλδάρα, είναι η μεγάλη αγάπη και ο σεβασμός που έτρεφε ο Μιχάλης Κακογιάννης για την Ελλάδα, μια χώρα που σήμερα βιώνει δύσκολες στιγμές στην εποχή της κρίσης.

Όραμά μας, συνέχισε, είναι να ενισχύσουμε αυτή τη φωνή με μια πρωτοβουλία που υπηρετεί την τέχνη και την ελευθερία της έκφρασης, χωρίς περιορισμούς και ελέγχους οποιουδήποτε είδους.

Γιατί ο σημαντικότερος στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους νέους κινηματογραφιστές μας για να μας προσφέρουν ελπίδα, δημιουργώντας τον καμβά πάνω στον οποίο θα ονειρευτούν ελεύθερα.

Ήδη το LifeArt Media Festival 2017 έχει λάβει συμμετοχές από Αγγλία, Αίγυπτο, Αμερική, Αυστραλία, Belarus, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδά, Κύπρο, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Λίβανο, Μεξικό, Ολλανδία, Φιλιππίνες, Ρωσία, Σερβία, Σινγκαπούρη, Ισπανία, Σουηδία και Τουρκία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.