Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ MTC GROUP ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ MTC GROUP ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Με την ένταξη νέων εταιριών στον όμιλο για εμπλουτισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών, με νέες συμμαχίες και με ανασυγκρότηση του στελεχιακού δυναμικού, ο όμιλος MTC GROUP γιορτάζει τα 18α γενέθλια από την ίδρυσή του.

Συγκεκριμένα, εντάσσονται οι εταιρίες MORE GREECE με έδρα τη Μύκονο και  KΟNFLIKT με έδρα το Λός Άντζελες  με στρατηγικούς συμμάχους τις εταιρίες PROMO GREECE με έδρα το Λονδίνο και GLOBE TRAVEL MEDIA με έδρα τη Φλώριδα  που δραστηριοποιείται στην τρίτη ηλικία των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Νότης Μαρτάκης, ιδρυτής της εταιρίας MTC GROUP με έδρα την Αθήνα, παρουσίασε  τη νέα σύνθεση που είναι:
Αντιπρόεδρος με εποπτεία στο μάρκετινγκ ο επιχειρηματίας Γιώργος Τριβυζάς Πρόεδρος του Hellenic American Chamber of Tourism, Αντιπρόεδρος με εποπτεία στα οικονομικά η Μαρία Μπιτζίου-Μαρτάκη, Νομικός Σύμβουλος ο Σωκράτης Ράμμος, client service η Ελίνα Γιώτη, αντιπρόσωπος Αιγαίου και corporate relations o Κώστας Σκαγιάς,  p.a. to the president o Στρατής Μουσούρης, promotion&sales o Δημήτρης Παλαιογιάννης, marketing research η Γεωργία Σαλβάνου, special projects η Αλέξια Πετώνη, social media η Σπυριδούλα Παπαδέα, Art Director ο Παντελής Βιταλιώτης , Google Trusted Photographer ο Κώστας Αναστασάκης, English/Chinese translations η Stephanie Shek  και Λογιστήριο ο Γιώργος Μπαστέας.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαρτάκης η εταιρία συνεχίζει τις συνεννοήσεις για συνεργασίες και με άλλους διεθνείς οίκους με συναφές αντικείμενο ενώ στους άμεσους στόχους είναι και η επέκταση στο Hotel Management.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.