Αρχική Βραβεία Με τον πρώτο του «Χρυσό Σκούφο» τιμήθηκε το εστιατόριο Santoro του Grace...

Με τον πρώτο του «Χρυσό Σκούφο» τιμήθηκε το εστιατόριο Santoro του Grace Santorini

Με τον πρώτο του «Χρυσό Σκούφο» βραβεύτηκε το εστιατόριο Santoro του Grace Santorini, στο πλαίσιο του θεσμού των βραβείων υψηλής γαστρονομίας «Χρυσοί Σκούφοι».

Το Santoro τιμήθηκε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας για το 2017, με τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει να αναγνωρίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο από τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων που αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ελλάδα. Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί στις πολυάριθμες βραβεύσεις που έχει λάβει το εστιατόριο του Grace Santorini τα τελευταία τρία χρόνια, αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας.
Ο βραβευμένος Executive Chef του Santoro, Σπύρος Αγιούς, με το ταλέντο και το πάθος του, δημιουργεί και επιμελείται αποκλειστικά την κάρτα του εστιατορίου με αφετηρία την ελληνική κουζίνα. H ιδιαίτερη ιστορία και παράδοση της Σαντορίνης, και ο διακριτός μεσογειακός χαρακτήρας των τοπικών προϊόντων, αξιοποιούνται αριστοτεχνικά από τον Chef που τα επιλέγει αναζητώντας τον ιδανικό συνδυασμό εποχικότητας, προέλευσης και γεύσης. Παράλληλα, η μαγική θέα της Καλντέρας και του απέραντου γαλάζιου -ασύγκριτο χαρακτηριστικό του σημείου στο οποίο βρίσκεται το Grace Santorini- αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον Chef, διαμορφώνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.
Η Λένα Λιβανίδου, Επικεφαλής των Grace Hotels για την περιοχή της Μεσογείου και Αφρικής, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση με “Χρυσό Σκούφο” κατατάσσει το Santoro και επίσημα ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. Πρόκειται για μια διάκριση που μας τιμά αφού αναγνωρίζει και επιβραβεύει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρουμε και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του Grace Santorini. Ο ταλαντούχος Executive Chef του Santoro, Σπύρος Αγιούς και οι εξαιρετικές ομάδες του τόσο στο Grace Santorini, όσο και στο Grace Mykonos, μας κάνουν για μία ακόμα φορά υπερήφανους και μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο να θέτουμε νέους στόχους στο να παρέχουμε μια συνολική και αξεπέραστη εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.