Αρχική Αεροπορικά Νέα “Hello 2017” Η Emirates υποδέχεται τη νέα χρονιά με μοναδικές προσφορές

“Hello 2017” Η Emirates υποδέχεται τη νέα χρονιά με μοναδικές προσφορές

“Hello 2017” Η Emirates υποδέχεται τη νέα χρονιά με μοναδικές προσφορές

Η Emirates, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς, υποδέχεται το 2017 με μοναδικές προσφορές στις τιμές εισιτηρίων για όλους τους πελάτες που θα κάνουν τις κρατήσεις τους από την Τρίτη 10 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017. Για εσάς που θέλετε να επισκεφθείτε τον προορισμό των ονείρων σας ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας στο εξωτερικό, μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε των ειδικών τιμών στα εισιτήρια της Οικονομικής Θέσης που είναι διαθέσιμες για όσους κάνουν την κράτησή τους νωρίς.

Οι μειωμένες τιμές αφορούν προορισμούς του δικτύου της Emirates για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 13 Ιανουαρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με τις καλύτερες τιμές εισιτηρίων* από την Αθήνα προς διάφορους προορισμούς του δικτύου της Emirates, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παρακάτω ενδεικτικές προσφορές:Ντουμπάι από €429

  • Πεκίνο από €419
  • Γιοχάνεσμπουργκ από € 629
  • Σύδνεϋ από €979
  • Μπανγκόκ από 649
  • Κολόμπο από 599
  • Χονγκ Κονγκ από619
  • Μάλε από 819
  • Μανίλα από 649
  • Σιγκαπούρη από 689.

* Οι τιμές περιλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις και τους φόρους και είναι βάσει διαθεσιμότητας.

Η Emirates ανακηρύχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία παγκοσμίως για το 2016 από τα διεθνή βραβεία αερογραμμών Skytrax και συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια επενδύοντας σε σειρά προϊόντων και βελτιωμένων υπηρεσιών τόσο εν πτήσει, όσο και επί εδάφους, προκειμένου να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους επιβάτες της.

Η Emirates διαθέτει ένα μοντέρνο στόλο αεροσκαφών, με το δίκτυό της να εκτείνεται σε περισσότερες από 150 πόλεις και 82 χώρες/περιοχές, διευκολύνοντας τις εμπορικές και τουριστικές διασυνδέσεις μέσω των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και συνδέοντας όλον τον κόσμο μέσω μόνο μίας ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι. Το 2016, η Emirates ξεκίνησε νέες υπηρεσίες προς το Cebu, στις Φιλιππίνες στις 30 Μαρτίου, στο Yinchuan και Zhengzhou στην Κίνα στις 3 Μαΐου, στο Yangon στην Myanmar και Hanoi στο Vietnam στις 3 Αυγούστου.

To 2016 η Emirates ανανέωσε πλήρως το στόλο της που αποτελείται πια αποκλειστικά από αεροσκάφη τύπου Boeing 777s και Airbus A380s. Έτσι, οι επιβάτες της κατά τη διάρκεια της πτήσης, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ondemand 2,500 κανάλια με ταινίες, μουσική, τηλεοπτικά shows, παιχνίδια κλπ. μέσω του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας ice. Επιπρόσθετα περισσότερα από 100 αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με υπηρεσίες live TV, προσφέροντας στους επιβάτες εννέα κανάλια με live news και sport. Στην Οικονομική Θέση, η Emirates λανσάρισε το πρώτο παγκοσμίως διαδραστικό amenity kit παρέχοντας μια ακόμα πιο άνετη ταξιδιωτική εμπειρία. Οι μικροί επιβάτες συνεχίζουν να ενθουσιάζονται με τη δεύτερη σειρά εν πτήσει παιδικών παιχνιδιών, καθώς περισσότερα από 3 εκατομμύρια παιχνίδια έχουν διατεθεί στους μικρούς μας φίλους μέσα στο 2016.

Αντίστοιχα, οι επενδύσεις υποδομών επί εδάφους συνεχίζουν να αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία των επιβατών της, αφού η Emirates το 2016 ανακαίνισε το σαλόνι της Business Class στο Concourse B στο Dubai, μια επένδυση ύψους 11 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ επίσης επέκτεινε το δίκτυο της με την παρουσίαση του νέου σαλονιού στο Cape Town. Η Emirates ξεκίνησε επίσης να προσφέρει στους επιβάτες της μεγαλύτερη ευελιξία στο check in τους επεκτείνοντάς το από 24 σε 48 ώρες.

Η Emirates, επενδύοντας στη δυναμική των προγραμμάτων επιβράβευσης των πελατών της, μετρά 16 εκατομμύρια μέλη στο πρόγραμμα frequent flyer Emirates Skywards με το λανσάρισμα του Cash+Miles bonus. Η εταιρία ανανέωσε επίσης το Emirates Business Rewards, το πρόγραμμα επιβράβευσης εταιρικών πελατών, καθιστώντας πιο εύκολη και ανταγωνιστική τη διαδικασία εξαργύρωσης πόντων για τις πτήσεις, καθώς και τη δυνατότητα αναβάθμισης θέσης οποιαδήποτε στιγμή βάσει διαθεσιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση των εισιτηρίων της ειδικής ενέργειας και για τους όρους και τις προϋποθέσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website της Emirates.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.