Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Νικόλας Κελαϊδίτης επικεφαλής της ομάδας εργασίας για το τουριστικό πρόγραμμα της...

Ο Νικόλας Κελαϊδίτης επικεφαλής της ομάδας εργασίας για το τουριστικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

Ο Νικόλας Κελαϊδίτης, Γεν. Δ/ντης του γραφείου τουρισμού Passpartout Travel καθώς και Αναπλ. Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας FedHATTA, ανέλαβε τον συντονισμό της λειτουργίας της ομάδας εργασίας του τομέα, για την επεξεργασία των προγραμματικών θέσεων για τον τουρισμό, της Νέας Δημοκρατίας.

Μερικά εικοσιτετράωρα, έχουν παρέλθει, απο την ημέρα, που η ηγεσία, η γραμματεία προγράμματος και ο τομεάρχης τουρισμού της ΝΔ, Μάνος Κόνσολας, με τίμησαν, εμπιστευόμενοι σε εμένα τον συντονισμό της λειτουργίας της ομάδας εργασίας του τομέα, για την επεξεργασία των προγραμματικών θέσεων για τον τουρισμό, με την γραμματεία προγράμματος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, γράφει στο FB ο Νικόλας Κελαϊδίτης.

Η απόφαση αυτή, επιλογής μου, συνεχίζει, ως επικεφαλής της σημαντικής αυτής ομάδας, με πλημμυρίζει απο συναισθήματα εκτίμησης, αλλά και σημαντικής ευθύνης για την ολοκλήρωση ενός προγράμματος για την τουριστική οικονομία της χώρας μας, με αναπτυξιακό χαρακτήρα και βιώσιμη πορεία.

Με γεμίζει παράλληλα, με ανάμεικτα συναισθήματα, σεβασμού, υπερηφάνειας και φιλοτιμίας, ανατρέχοντας στην ανάγνωση των ονομάτων των συμμετεχόντων σε αυτή την ομάδα εργασίας.

Πανεπιστημιακοί καθηγητές, έγκριτοι νομικοί, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, διακεκριμένοι επιστήμονες, δυναμικοί πολιτευτές, τέως κυβερνητικά στελέχη, όλοι συμπορευόμενοι σε εθνικά όραματα, στοχεύοντας σε ρεαλιστικές δράσεις.

Ενδυναμώνοντας, αλλά και βελτιώνοντας πολιτικές, που η παράταξή μας, έθεσε για την τουριστική οικονομία, με αποτελέσματα που ακόμα και σήμερα, οφελούν την εθνική μας οικονομία.

Η ΝΔ, εν δυνάμει κυβέρνηση της πατρίδας μας, στοχεύει και στηρίζει, τον σημαντικότατο κλάδο της εθνικής μας οικονομίας, τον τουρισμό.

Με αίσθημα ευθύνης, θάρρους και δημιουργικής ανησυχίας, με τα μέλη της ομάδας που με τιμούν με την συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους να με επιλέξουν ως επικεφαλής, θα εργαστούμε με όραμα και ζήλο, για την κατάρτιση ενός υγιούς αναπτυξιακού προγράμματος για τον Ελληνικό τουρισμό!”

Ο  Νικόλας Κελαϊδίτης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Είναι ενεργός επιχειρηματίας στον τουρισμό, διευθύνων σύμβουλος της Passepartout tours – cruises, δραστήριος συνδικαλιστής, μέλος του ΔΣ και Αναπλ. Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας FedHATTA.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αγγλία, με μεταπτυχιακό τίτλο στην Στρατηγική Προώθηση και Πλάνα Επικοινωνίας Τουρισμού. Υπήρξε μέλος της UNICEF (1987-1990). Ε Συμμετείχε σε πολλές Επιτροπές του ΗΑΤΤΑ και του FedHATTA (Ακτοπλοΐας, Εισερχόμενου Τουρισμού, Εργασιακών), καθώς και στις διαβουλεύσεις για το ΤΑΝΠΥ και σε θέματα Ανάπτυξης Θρησκευτικού Τουρισμού. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Συγχαρητήρια Νίκο από όλη την ομάδα της “ΤΝ” 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.