Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Βόλος και το Πήλιο είναι η φετινή τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ...

Ο Βόλος και το Πήλιο είναι η φετινή τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες

Ο Βόλος και το Πήλιο είναι η φετινή τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας πρόκειται να συμμετέχει φέτος στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2017 στο stand του Δήμου Βόλου το οποίο θα στηρίξουν με την παρουσία τους οι Δήμοι Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου που θα βρίσκεται στο περίπτερο του ΕΟΤ. Φέτος η περιοχή του Βόλου και του Πηλίου θα είναι και η τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ, γεγονός που θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση της περιοχής σε tour operators, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφους και μια γαστρονομική εκδήλωση. Η παρουσίαση πραγματοποιείται από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και το
 Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία με τους τρεις Δήμους στο περίπτερο του ΕΟΤ στις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 ενώ η εκδήλωση θα γίνει από την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου. Η παρουσία της περιοχής στην εν λόγω έκθεση και στην αγορά του Βελγίου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολύ σημαντική καθώς θα ενισχύσει την προώθηση της νέας απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου των Βρυξελλών με το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι όταν γίνονται συλλογικές προσπάθειες με γνώμονα τη συνέργεια το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι στεμμένο με επιτυχία. Γιατί «όλοι μαζί μπορούμε».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.