Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με τους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής για την πορεία υλοποίησης των...

Με τους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής για την πορεία υλοποίησης των εγκεκριμένων έργων πρόκειται να συναντηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής

Ξεκίνησε από τη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου το πρόγραμμα συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τους 13 δήμους της χωρικής του αρμοδιότητας για την πορεία υλοποίησης των έργων σε αυτές τις περιοχές με τους δύο πρώτους δήμους, τον Δήμο Διονύσου και τον Δήμο Ωρωπού.

Ο κ. Φιλίππου μαζί με την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Υδραυλικών Έργων – Λιμενικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕΑΑ Τερέζα Αφραταίου και αρμόδιους υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Έργων συναντήθηκαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στην Παλλήνη αρχικά αρχικά με εκπροσώπους του Δήμου Διονύσου και συγκεκριμένα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας &
Πολεοδομίας Ευάγγελο Λυρούδια και την Προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών Έργων και στη συνέχεια με τον Δήμαρχο Ωρωπού Θωμά Ρούσση και τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνο Δέδε και Διοικητικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Ανάπτυξης Δημήτριο Βελτανιώτη προκειμένου να συζητηθούν και να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην πρόοδο των ήδη εγκεκριμένων και ενταγμένων στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας έργων των δύο περιοχών.
Και στις δυο συναντήσεις συζητήθηκε λεπτομερώς το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία υλοποίησης για κάθε έργο ξεχωριστά και προγραμματίστηκαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν μέχρι την τελική υλοποίηση τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου δήλωσε ότι μέσα από τη συνέχιση της καλής συνεργασίας με τους δήμους της Ανατολικής Αττικής, θα μπορέσει να προχωρήσει ο προγραμματισμός που έχει ήδη γίνει για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με τους υπόλοιπους δήμους της Ανατολικής Αττικής το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.