Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η 6η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στη HORECA...

Η 6η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στη HORECA 2017

Οι νέες τάσεις που επικρατούν στη διεθνή ξενοδοχειακή σκηνή, οι επιδόσεις του τουριστικού τομέα το 2016, οι προοπτικές του τουριστικού 2017 και οι νέες δράσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος αναδεικνύονται στην 6η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 17.00.   

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα παρευρίσκεται η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ενώ έχει προσκληθεί και ο αν. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης.
Από το βήμα της 6ης Γενικής Συνέλευσης, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος με την ιδιότητα του θεσμικού συμβούλου του κράτους και του καθολικού εκπροσώπου όλων των κύριων τουριστικών καταλυμάτων, επιχειρεί να αναδείξει τα κρίσιμα θέματα-προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, να προσεγγίσει λύσεις, να προτείνει μέτρα και ρυθμίσεις προς την πολιτεία.

Στο πλαίσιο αυτό κατά την διάρκεια της Γ. Σ., που διεξάγεται στο περιθώριο της HORECA 2017, θα αναπτυχθούν : η νέα δράση του Επιμελητηρίου που αφορά την ανάπτυξη του σήματος Boutique Hotel, η διαδικασία πιστοποίησης του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό», όπως και η πορεία της ψηφιακής πλατφόρμας trip2Athens.

Ακολούθως, θα παρουσιαστεί η μελέτη του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων «Επιδόσεις τουριστικού τομέα 2016-Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού δυναμικού». Πρόκειται για τη μελέτη που ακτινογραφεί τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού δυναμικού της χώρας. Aφορά την ανά περιφέρεια ποιοτική ανάλυση των στοιχείων της ελληνικής ξενοδοχίας, όπου αποτυπώνεται και η φέρουσα ικανότητα τουριστικής ανάπτυξης των Περιφερειών της χώρας.

Επισημαίνεται τέλος ότι κατά τη διάρκεια της 6ης Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιείται ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και ακολουθούν παρεμβάσεις Προέδρων των Ξενοδοχειακών Ενώσεων της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.