Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δυναμική παρουσία της ΣΕΤΚΕ σε γενικές συνελεύσεις ενώσεων-μελών της

Δυναμική παρουσία της ΣΕΤΚΕ σε γενικές συνελεύσεις ενώσεων-μελών της

Στο πλαίσιο μιας πιο ουσιώδους επαφής με τα μέλη της, η διοίκηση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) έδωσε το παρών στις γενικές συνελεύσεις της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» και της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Ρεθύμνης «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ».

Η γενική συνέλευση της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Αν. Κρήτης «Η ΚΝΩΣΣΟΣ», τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ενώ την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, ακολούθησε η γενική συνέλευση της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Ρεθύμνης «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», στο Ρέθυμνο. Και στις δύο υπήρξε αθρόα προσέλευση επιχειρηματιών του κλάδου των μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Στις συνελεύσεις συζητήθηκαν όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του κλάδου στο δυσμενές, σημερινό, επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως το νέο ασφαλιστικό, η κατηγοριοποίηση των καταλυμάτων, η χορήγηση των αδειών λειτουργίας, κ.ά..

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συμβολή των μικρών τουριστικών καταλυμάτων στην περιφερειακή οικονομία, αλλά και στην ανάγκη ένταξης των επιχειρήσεων του κλάδου στα αναπτυξιακά προγράμματα.

Ο ρόλος, οι σχεδιασμοί και οι πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. βρέθηκαν στο επίκεντρο των εργασιών των γενικών συνελεύσεων, με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, κ. Παναγιώτη Τοκούζη, να τονίζει ότι στόχος της νέας διοίκησης είναι ο φορέας να αποκτήσει έναν πιο εξωστρεφή χαρακτήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.