Αρχική Γαστρονομία Απενεμήθη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο τίτλος “European Region of Gastronomy 2019”

Απενεμήθη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο τίτλος “European Region of Gastronomy 2019”

Γ. Χατζημάρκος: «Οι νησιώτες είναι σήμερα υπερήφανοι που χαρίζουν στην χώρα τους τον τίτλο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης»
 
   Στην διάρκεια λαμπρής εκδήλωσης στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, στην Αθήνα, έγινε τη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, η απονομή του τίτλου  “European Region of Gastronomy 2019”, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, παραλαμβάνει τη διάκριση από την εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα Silvia Draghi.

Την τελετή απονομής της μεγάλης διάκρισης που φέρνει τη γαστρονομία των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στην κορυφή της Ευρώπης, τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, η οποία, εκτός της υπουργικής ιδιότητάς της, παρέστη και ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Περιφερειών από Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Δανία,  Ολλανδία, Ρουμανία, Λετονία και Ιρλανδία, στις οποίες  έχει επίσης απονεμηθεί ο τίτλος της «Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης».

Ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, με την κα. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Σεφ & Πρέσβειρα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου
(από αριστερά) κ.κ. Αντώνης Καμπουράκης, Προέδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Μόνης, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ, Γιάννης Πάππου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.