Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μέλη του ΣΕΤΕ από το 2017 το Porto Palace Hotel Thessaloniki και...

Μέλη του ΣΕΤΕ από το 2017 το Porto Palace Hotel Thessaloniki και το Aegli Hotel

Στο δίκτυο μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ ανήκουν από τις αρχές του 2017 τα ξενοδοχεία Porto Palace στη Θεσσαλονίκη και Aegli στο Βόλο, επιδιώκοντας την αξιοποίηση των ευκαιριών δικτύωσης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης που προσφέρει ο Σύνδεσμος στα μέλη του.

Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο Porto Palace Hotel Thessaloniki ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτοντας 176 δωμάτια και 10 αίθουσες, χωρητικότητας από 10 έως 2.500 ατόμων, με φυσικό φωτισμό και πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό, το Porto αποτελεί ιδανική επιλογή για τη φιλοξενία εταιρικών εκδηλώσεων και συνεδρίων. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του αποτελεί η αίθουσα Grand Pietra με θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αίθουσα της Βόρειας Ελλάδας με τη χωρητικότητα της να αγγίζει τα 2.500 άτομα. Το Porto Palace Hotel Thessaloniki αποτελεί μέλος και εκπροσωπείται στα διοικητικά συμβούλια του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (TCB) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Με ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και την αισθητική όλων των χώρων, το ξενοδοχείο Aegli, κατέχοντας προνομιακή θέση στην πόλη του Βόλου και μοναδική θέα στο λιμάνι, ανακαινίστηκε ριζικά το 2016 και πλέον αποτελεί την πιο «νέα» πρόταση διαμονής στην περιοχή. Κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα και συνδυάζοντας την αίγλη του παρελθόντος με τη σύγχρονη αισθητική του σήμερα, το ξενοδοχείο Aegli διαθέτει 72 δωμάτια, εκ των οποίων 3 πολυτελείς σουίτες, σε ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.