Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η GOLDEN CHEMICALS ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ...

Η GOLDEN CHEMICALS ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Η Golden Chemicals ΑΒΕΕ υποστήριξε και αυτή τη χρονιά ως Μέγας Χορηγός την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN VILLAGE που βρίσκεται στην Παραλία Κατερίνης, όπου παρευρέθησαν τα μέλη του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Μανταμόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, ενώ ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά, μέσω της οποίας προσφέρθηκε ποικιλία δώρων. Η Golden Chemicals ενίσχυσε την προσπάθεια του Συλλόγου, τόσο με την αγορά 300 λαχνών αξίας 200€, όσο και με τη δωρεάν παροχή απορρυπαντικών προϊόντων παραγωγής της, τα οποία προσφέρθηκαν ως δώρα. Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα της Golden Chemicals είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση και κατάλληλα για τις απαιτητικές ανάγκες των ξενοδοχείων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Chemicals, κ. Κώστας Τσιγαρίδας, επίσης πραγματοποίησε σύντομο χαιρετισμό, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αναπτύξαμε ένα παραγωγικό πρότυπο με πιστοποιημένα, καινοτόμα προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δώσαμε εξίσου μεγάλη έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να γίνει αντιληπτή η σύνδεση του τουρισμού με την παραγωγή και η ανάγκη στήριξης προϊόντων που φέρουν την ελληνική υπογραφή. Για αυτό το λόγο, στην Golden Chemicals επιμένουμε στην παραγωγή, τομέας που ιστορικά θεωρείται ο αδύναμος κρίκος της ελληνικής οικονομίας και αισιοδοξούμε για μια ανατροπή της τρέχουσας αρνητικής συγκυρίας. Επίσης, συμμετέχουμε ενεργά και με συνέπεια στις προσπάθειες του τουριστικού κλάδου για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ευημερία. Όλα τα προηγούμενα χρόνια έως και σήμερα, έχουμε στηρίξει δράσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, τοπικών Ενώσεων Ξενοδόχων κ.α. τουριστικών φορέων με χορηγίες που ξεπερνούν τις €500.000. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προσπάθεια των παραπάνω φορέων να προωθήσουν τον ευλογημένο τόπο μας, καθώς και να προσελκύσουν περισσότερους, αλλά και ποιοτικότερους επισκέπτες. Έτσι αντιστεκόμαστε στην κρίση που όλοι βιώνουμε.»

 

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο κ. Κώστας Τσιγαρίδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Chemicals, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στα μέλη του Συλλόγου. Στα δεξιά του βρίσκεται ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Νίκος Μανταμόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.