Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέο Πρόγραμμα Διμερούς Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ

Νέο Πρόγραμμα Διμερούς Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ

Νέο πρόγραμμα διμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ σε κοινά ερευνητικά έργα, στους τομείς:
Αγροδιατροφή (Agrofood)
Βιοεπιστήμες & Φάρμακα (Life Sciences & Pharma)
Ενέργεια (Energy)
Περιβάλλον (Environment)

Δικαιούχοι:

α. Ερευνητικοί Οργανισμοί: Κάθε οντότητα, όπως Πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα/Ινστιτούτα ή ερευνητικοί συνεργαζόμενοι, ανεξάρτητα από το νομικό καθεστώς του (δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου) ή τον τρόπο χρηματοδότησής του, πρωταρχικός σκοπός των οποίων είναι η εκπαίδευση, η ανεξάρτητη διεξαγωγή βασικής έρευνας, βιομηχανικής έρευνας ή πειραματικής ανάπτυξης ή η ευρεία διάδοση των αποτελεσμάτων των εν λόγω δραστηριοτήτων με τη διδασκαλία, τη δημοσίευση ή τη μεταφορά γνώσεων.

β. Επιχειρήσεις: Κάθε μονάδα, η οποία έχει νομική οντότητα, που ασκεί οικονομική δραστηριότητα. Επιλέξιμες είναι οι επιχειρήσεις που έχουν κλείσει μία τουλάχιστον διαχειριστική χρήση 12μηνης διάρκειας κατά την ημερομηνία υποβολής της πρότασής τους.

γ. Λοιποί φορείς: Δημόσιοι και άλλοι φορείς.

Οι Διμερείς και Πολυμερείς Ε&Τ Συνεργασίες απευθύνονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα των δύο συνεργαζομένων χωρών. Ως εκ τούτου, δικαίωμα υποβολής πρότασης στην κάθε διακρατική Προκήρυξη για την υλοποίηση μεγάλης κλίμακας διακρατικών Ε&Τ έργων έχουν συμπράξεις Ιδιωτικών Φορέων (επιχειρήσεων όλων των μεγεθών), Δημοσίων Φορέων (Ερευνητικοί & Τεχνολογικοί φορείς, Πανεπιστήμια, ΑΤΕΙ, Ερευνητικά Κέντρα, Ινστιτούτα και Εργαστήρια αυτών) και Λοιπών Φορέων και από τα δύο Κράτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.espa.gr/el/pages/ProclamationsFS.aspx?item=3315

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.