Αρχική Γαστρονομία Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην τελετή απονομής...

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην τελετή απονομής του τίτλου “European Region of Gastronomy 2019”στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην τελετή απονομής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης το 2019, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η κα. Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού με τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Η Υπουργός, στον εναρκτήριο χαιρετισμό της  τόνισε ότι είναι μία διάκριση που προβάλλει την Ελλάδα, το Αιγαίο και τον ελληνικό τουρισμό σε διεθνές επίπεδο.
Αναφέρθηκε  στην εξαιρετική συνεργασία τα δύο τελευταία χρόνια με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συνεχάρη τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκο και όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή.
 
«Στηρίζουμε την προώθηση των θεματικών τουριστικών προϊόντων, όπως η γαστρονομία, υλοποιώντας με συγκεκριμένο σχέδιο  στο εξωτερικό το   όραμά μας για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο», είπε χαρακτηριστικά.
 
Το Υπουργείο και ο ΕΟΤ προωθούν δυναμικά την τουριστική ταυτότητα των προορισμών, και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, μέσα από δυναμικές και στοχευμένες ενέργειες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του τουριστικού προϊόντος και την μεγιστοποίηση των οφελών για τις τοπικές κοινωνίες και την επιχειρηματικότητα.
 
«Εργαζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις, με συγκροτημένο σχέδιο για να προωθήσουμε και να προβάλλουμε τη χώρα μας στο εξωτερικό ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό που προσφέρει μοναδικές, αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες όλο το χρόνο.
Η κυβέρνησή μας έχει προτεραιότητα τον τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη», τόνισε η κα Κουντουρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.