Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Κέα στη διεθνή τουριστική έκθεση “BOOT 2017”

Η Κέα στη διεθνή τουριστική έκθεση “BOOT 2017”

Η Κέα προβάλλεται με δικό της περίπτερο στην έκθεση Boot 2017 στο τμήμα του καταδυτικού τουρισμού, στην τοποθεσία (Hall 3/ F90.13), στο ευρύτερο περίπτερο του Taucher Magazine, με έντυπο και οπτικό υλικό στην αγγλική και στη γερμανική γλώσσα με πληροφορίες για την Κέα και όλα όσα την κάνουν ξεχωριστή, ώστε να μοιραστεί με το παγκόσμιο κοινό τους υποθαλάσσιους θησαυρούς του νησιού και τα ναυάγια που βρίσκονται στο βυθό του με κυριότερο αυτό του “Βρετανικού”.

  Τους επισκέπτες του περιπτέρου στην έκθεση η οποία θα διαρκέσει έως τη Κυριακή 29 Ιανουαρίου, υποδέχονται ο Δήμαρχος Κέας, κος Γιάννης Ευαγγέλου και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης της Κέας, κος Γιάννης Τζαβελάκος.

 

Απώτερος στόχος είναι να επιτευχθεί η διασύνδεση με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του τουρισμού ανά τον κόσμο και να προβληθεί η Κέα σαν τουριστικός προορισμός ειδικών ενδιαφερόντων.

Έχουν επίσης προσκληθεί να επισκεφθούν το περίπτερο της Κέας Γερμανοί δημοσιογράφοι από τον χώρο των καταδύσεων, όπως και άλλοι επαγγελματίες του χώρου, μερικοί εκ των οποίων παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια των ναυαγίων του Βρετανικού και του Burdigala.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.