Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την Bugatti Πιστοποίησε η DQS

Την Bugatti Πιστοποίησε η DQS

Ακόμη και οι θρύλοι της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν μπορούν να αποφύγουν τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001. Στο πλαίσιο αυτό η DQS πιστοποίησε πριν από λίγες μέρες την Bugatti και το καινούργιο της δημιούργημα, την Bugatti Chiron.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η Bugatti Chiron «Είναι το πιο ισχυρό, το πιο γρήγορο, το πιο πολυτελές και το, κατ’ αποκλειστικότητα, πιο super sport αυτοκίνητο στον κόσμο. Με κινητήρα 8 λίτρων και ισχύ 1500 hp, με μια απίστευτη επιτάχυνση η οποία έρχεται μόνο στο τέλος στη ζώνη του λυκόφωτος κάπου πέρα από τα 400 χλμ/ώρα», το οποίο διαμορφώνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ωστόσο, αυτό που ενισχύει την αξία της Bugatti Chiron είναι ότι η παραγωγή της έχει πλέον πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015 από την DQS.

Κατά την επιθεώρηση της Bugatti στο εργοστάσιο της Αλσατίας οι επικεφαλείς της επιθεώρησης, εισήλθαν στα ενδότερα τόσο της Bugatti Engineering GmbH καθώς και στις εγκαταστάσεις της στο Château Saint Jean στο Molsheim, όπου συναρμολογούνται τα θρυλικά Bugatti. Στο πλαίσιο αυτής της πιστοποίησης επιθεωρήθηκε και η Bugatti Automobiles S.A.S.

Υπογραμμίζεται ότι η Bugatti Chiron δεν συναρμολογείται σε μια συνηθισμένη γραμμή παραγωγής αλλά σε ένα «atelier» όπως το αποκαλεί η ομάδα δημιουργίας αυτού του ξεχωριστού αυτοκινήτου. Η συναρμολόγηση των αυτοκινήτων λαμβάνει χώρα σε τρεις ξεχωριστούς χώρους, από υψηλά καταρτισμένους  μηχανικούς.  Στα τμήματα “Εξωτερικό”, “Εσωτερικό” και “Τελικό Φινίρισμα”  γίνονται οι εργασίες που αντίστοιχα αφορούν στην εξωτερική εμφάνιση και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο κάθε πελάτης μπορεί να διαμορφώσει σύμφωνα με τις επιθυμίες του το αυτοκίνητό του, ενώ έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά την έναρξη και την ολοκλήρωση της συναρμολόγηση της ξεχωριστής του Bugatti Chiron .

Σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 : 2015, η ποιότητα της δημιουργίας των Bugatti αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στο τελικό προϊόν στα πλαίσια σχεδιασμού και απόδοσης του αυτοκινήτου άλλα ιδίως στην σχολαστική διαχείριση των διεργασιών παραγωγής όλων των τμημάτων και όλων των απαιτούμενων ελέγχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.