Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά FedHATTA Ημερίδα για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα – δυνατότητα online συμμετοχής

FedHATTA Ημερίδα για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα – δυνατότητα online συμμετοχής

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Μεταρρύθμιση Ασφαλιστικού & Συνταξιοδοτικού Συστήματος – Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας», διοργανώνει για τα μέλη της η Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (FedHATTA) την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου και ώρα 4 μμ. στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα). Η ημερίδα θα μεταδοθεί επίσης στο διαδίκτυο και τα μέλη της Ομοσπονδίας από την Περιφέρεια θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν απομακρυσμένα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για όλες τις αλλαγές που θα εφαρμοστούν στο ασφαλιστικό σύστημα από την 1η Ιανουαρίου 2017, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.

Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχε η Ομοσπονδία με τη Διοίκηση του ΟΑΕΕ, προκειμένου να συζητηθούν και να προωθηθούν λύσεις για τα ασφαλιστικά θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης, Υποδιοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Εκτός από τη συμμετοχή των μελών της FedHATTA/ ασφαλισμένων του κλάδου, η ημερίδα θα περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες και για λογιστές που έχουν συνεργασία με τουριστικά γραφεία.

Δυνατότητα παρακολούθησης από το διαδίκτυο

Για πρώτη φορά, οι ενδιαφερόμενοι τουριστικοί πράκτορες, που βρίσκονται εκτός Αθηνών, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ημερίδα απομακρυσμένα, μέσω ειδικής εφαρμογής. Στη συνέχεια θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ειδική σελίδα στο διαδίκτυο όπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της ημερίδας και να υποβάλλουν ερωτήσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τουριστικό γραφείο, τηλέφωνα) στο πιο κάτω email, με την ένδειξη «διαδικτυακά» εφόσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μέσω internet.

Τα στοιχεία αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email info@fedhatta.gr, το αργότερο έως τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.