Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λυδίας Κονιόρδου, με τον Πρέσβη...

Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λυδίας Κονιόρδου, με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Zou Xiaoli

Στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε Εθιμοτυπική Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λυδίας Κονιόρδου, με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα, κ. Zou Xiaoli.
Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις μακροχρόνιες διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών αλλά και θέματα σχετικά με το Έτος πολιτιστικών ανταλλαγών και συνεργασίας σε επίπεδο πολιτιστικών βιομηχανιών μεταξύ Ελλάδας και ΛΔΚ για το 2017. Συντονιστής του Έτους από την Ελληνική πλευρά θα είναι το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, με τη συμμετοχή και άλλων υπουργείων. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην αειφορία των ανταλλαγών, δημιουργώντας έναν άξονα μεταξύ πολιτισμού και οικονομίας που σκοπό θα έχει την δημιουργία ισχυρών δεσμών των πολιτιστικών φορέων των δύο χωρών.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν τα θεμέλια της τεχνικής οργάνωσης και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία των δύο χώρων για την επιτυχή διοργάνωση του Έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.