Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο κ. Pedro Heilbron, είναι ο νέος Πρόεδρος του Ανώτατου Εκτελεστικού Συμβουλίου...

Ο κ. Pedro Heilbron, είναι ο νέος Πρόεδρος του Ανώτατου Εκτελεστικού Συμβουλίου της Star Alliance

Ο κ. Pedro Heilbron, Διευθύνων Σύμβουλος της Copa Holdings και της Copa Airlines, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Ανώτατου Εκτελεστικού Συμβουλίου της Star Alliance (Chief Executive Board – CEB). Διαδέχεται τον κ. Calin Rovinescu, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Air Canada, ο οποίος κατείχε τη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μιλώντας εκ μέρους όλων των Διευθυνόντων Συμβούλων των αεροπορικών εταιρειών-μελών της Star Alliance, ο κ. Heilbron δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Calin για τον χρόνο που επένδυσε και την αφοσίωσή του στα καθήκοντα του Προέδρου του CEB. Η τετραετής θητεία του συνέπεσε με μια κρίσιμη χρονική περίοδο για την ανάπτυξη της Συμμαχίας, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε μετάβαση από μια στρατηγική αύξησης των μελών της Star Alliance προς μια στρατηγική μεγαλύτερης συνοχής και προσφοράς ολοκληρωμένων, σύγχρονων παροχών.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως Πρόεδρου του CEB,  ο κ. Heilbron θα προεδρεύει στις δύο ετήσιες συνεδριάσεις του Συμβουλίου και θα ενεργεί ως εντεταλμένος εκπρόσωπός του.

Αναφερόμενος στη θητεία του, ο κ. Rovinescu σχολίασε: «Ήταν τιμή μου που προήδρευσα του Συμβουλίου σε μια περίοδο δύσκολων συνθηκών αγοράς για το σύνολο του κλάδου των αεροπορικών εταιρειών. Η πολυετής πείρα και το κύρος του Pedro, τον καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την προεδρία του CEB, ενόψει του έτους της 20ής επετείου από την ίδρυση της Συμμαχίας, αλλά και για το μέλλον».

Ο κ. Heilbron δήλωσε: «Αναμένω με ενθουσιασμό να εργαστώ από κοινού με το συμβούλιο τα επόμενα δύο έτη για την προώθηση της περαιτέρω εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών-μελών της Συμμαχίας. Θα εξακολουθήσουμε να προσφέρουμε ευχάριστες ταξιδιωτικές εμπειρίες και να διατηρήσουμε τους πιστούς μας επιβάτες παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και άνεση».

Οι 28 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας εκπροσωπούνται από τον αντίστοιχο Διευθύνοντα Σύμβουλό τους στο CEB, το οποίο ενεργεί ως διοικητικό όργανο της Συμμαχίας και αναλαμβάνει τη συνολική στρατηγική κατεύθυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.