Αρχική Αεροπορικά Νέα Η QATAR AIRWAYS ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ OH MY GREEK WEEK ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΥ GEORGE...

Η QATAR AIRWAYS ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ OH MY GREEK WEEK ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΥ GEORGE KALOMBARI

Η QATAR AIRWAYS ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ OH MY GREEK WEEK ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΥ GEORGE KALOMBARI

Η Qatar Airways στηρίζει το πολυπολιτισμικό γαστρονομικό τοπίο της Μελβούρνης ως συνεργάτης της ετήσιας διοργάνωσης Oh My Greek Week (OMG Week), του George Kalombari.

Το OMG Week πραγματοποιήθηκε από τις 21-26 Νοεμβρίου και είναι η γιορτή της ελληνικής κουλτούρας, γαστρονομίας και κοινότητας της Μελβούρνης και περιλάμβανε μια σειρά από εκλεκτές γευστικές εμπειρίες, μαθήματα μαγειρικής και ειδικές εκδηλώσεις σε συμβολικούς χώρους όπως τα The Press Club, Gazi, Hellenic Republic, Federation Square, the Lindrum Hotel, Atlantic Peninsula και το Ελληνικό Μουσείο.

Η Qatar Airways υποστήριξε την OMG Week μεταφέροντας με τις πτήσεις της μια σειρά από καταξιωμένους Έλληνες σεφ από την Αθήνα στη Μελβούρνη. Η αεροπορική εταιρεία έχει διπλασιάσει τη συχνότητα των πτήσεών της στην Αυστραλία τους τελευταίους εννέα μήνες και τώρα εξυπηρετεί τους επιβάτες σε τέσσερις προορισμούς – τη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα, το Περθ και το Σύδνεϋ. Φιλοξενώντας μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κοινότητες στον κόσμο, η Μελβούρνη είναι η ιδανική τοποθεσία για ένα φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας.

Το Oh my Greek Week φιλοξένησε κάποιους από τους πιο διάσημους Έλληνες σεφ από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, όπως οι Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar), Στέλιος Παρλιάρος (Sweet Alchemy), Μαρία Λόη (Loi Estiatorio), Νίκος Ρούσσος και Γεωργιάνα Χιλιαδάκη (Funky Gourmet), Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC restaurant), Γκίκας Ξενάκης (Aleria), Πολυχρόνης Δαμάλας (Ovac Restaurant), Γιάννης Μπαξεβάνης (Arc), Χρήστος Χουσέας (42 Bar), Βασίλης Κυρίτσης και Νίκος Μπακούκης (The Clumsies), ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέλαβε να διασκεδάσει μουσικά τους επισκέπτες της διοργάνωσης.

Διευθυντής της Qatar Airways για την Αυστραλία και την Ασία, κ. Adam Radwanski δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γίναμε μέρος αυτής της γιορτής της ελληνικής κουζίνας με πρωτεργάτη τον Γιώργο Καλομπάρη, ambassador της Qatar Airways στην Αυστραλία.

Από τις 38 ευρωπαϊκές πόλεις που εξυπηρετούμε, η Αθήνα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς μεταξύ των Αυστραλών. Παρέχουμε μια από τις ταχύτερες και άνετες διαδρομές από την Αυστραλία προς την Ελλάδα μέσω του υπερσύγχρονου διεθνούς αερολιμένα Χαμάντ, με επιλογή μέσα από τρεις καθημερινές πτήσεις από τη Ντόχα προς την Αθήνα. Η Qatar Airways είναι χαρούμενη που συμβάλλει στην ενίσχυση της σύνδεσης με την Ελλάδα, υποστηρίζοντας το OMG Week, τη γαστρονομική γιορτή του ελληνικού πολιτισμού.»

Η Qatar Airways είναι περήφανη που υποστήριξε το OMG Week, μια διοργάνωση που ένωσε ανθρώπους για μια εβδομάδα μαγειρικής δημιουργίας και συνεργασίας στη Μελβούρνη, δίνοντας το ίδιο μήνυμα με αυτό που αντιπροσωπεύει η αεροπορική εταιρεία – Ταξιδεύουμε Μαζί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.