Αρχική Βραβεία Η bluegr Hotels & Resorts βραβεύεται στην πρώτη γραμμή καινοτομίας & αριστείας

Η bluegr Hotels & Resorts βραβεύεται στην πρώτη γραμμή καινοτομίας & αριστείας

Η ΕΕΔΕ διοργάνωσε την ετήσια μεγάλη γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ έτος» για την απονομή των Πιστοποιήσεων EFQM Levels of Excellence, ΕΕΔΕ «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ», Investors in People καθώς και του Βραβείου του Έλληνα Quality Leader of the Year.

Η bluegr Hotels & Resorts βρέθηκε στην τιμητική θέση να βραβευτεί με την πιστοποίηση EFQM Committed to Excellence 2 αστέρων.  Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Βασίλης Μπάρμπας ΙΤ Manager, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του καθώς και την ικανοποίηση ότι οι συνεχείς και αδιάκοπες προσπάθειες βελτιστοποίησης όλων των υπηρεσιών, με την επιτυχία τους, δείχνουν τον δρόμο για την διαρκή επαγρύπνηση και την ενσωμάτωση όλων των νέων τεχνολογιών προς την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα.

Ο όμιλος bluegr Hotels & Resorts είναι μια ιδιωτική, οικογενειακή τουριστική επιχείρηση, η οποία αποτέλεσε όραμα της διευθύνουσας συμβούλου του κας Τζίνας Μαμιδάκη. Στόχος ήταν να αναγάγει τις πολυτελείς διακοπές σε ένα τελείως καινούργιο επίπεδο απόλαυσης, παρουσιάζοντας μια νέα εμπειρία σε ό,τι αφορά τα ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων, υποστηρίζοντας τους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: Εξαιρετικές τοποθεσίες, μοναδικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες. Ο όμιλος bluegr Hotels & Resorts διαθέτει πέντε από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα: στην Κρήτη το Minos Beach art hotel, το Sensimar Minos Palace hotel & suites, και το Candia Park village το Life Gallery athens, στην Αθήνα καθώς και το Sunprime Miramare Park suites & villas στη Ρόδο.

O όμιλος bluegr Hotels & Resorts καινοτομεί και στοχεύει στην τελειότητα, εμπνέοντας τις επερχόμενες γενιές. Μέσα στους στόχους του είναι η σοφή διαχείριση και αποτελεσματική διακυβέρνηση, η οικονομική βιωσιμότητα και αποδοτικότητα, οι πιστοί και ευχαριστημένοι πελάτες, οι περήφανοι και ενθουσιώδεις εργαζόμενοι καθώς και η κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Το EFQM, είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί για περισσότερα από 20 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Με περισσότερα από 700 μέλη επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα αντλεί και μοιράζεται με τα μέλη του τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Πρακτικές μέσω πρωτοποριακών δραστηριοτήτων, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ολόκληρο τον κόσμο. Το EFQM είναι ο δημιουργός του Μοντέλου της Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (EFQM Excellence Model) και του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM Excellence Award).

Κάθε χρόνο οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων.  Στην εκδήλωση συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότερα από 500 ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.