Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, 27 έως 30 Ιανουαρίου

Η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, 27 έως 30 Ιανουαρίου

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου, 2017, η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών βάζει στο γαστριμαργικό χάρτη ιδιαίτερα και υψηλού επιπέδου προϊόντα, τα συστήνει σε ένα ευρύ κοινό και ταυτόχρονα αποτελεί πεδίο συνάντησης επαγγελματιών, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για ανταλλαγή απόψεων αλλά και συνεργασιών.

Η έκθεση που έγινε θεσμός δίνει το ετήσιο ραντεβού της στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, τόσο με τους παραγωγούς όσο και με όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν νέες αλλά και «κρυμμένες» γεύσεις από όλη την Ελλάδα. 

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές ανοίγοντας στην επιχείρησή τους νέες προοπτικές όσο και στο κοινό το οποίο πραγματοποιεί τις αγορές του απευθείας από τους εκθέτες.

Παραγωγοί, καλλιεργητές, οινοπαραγωγοί και μικροζυθοποιίες, ανάμεσα τους πολλοί νέοι ηλικιακά επιχειρηματίες, απ’ όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερα αναγνωρισμένα προϊόντα, σε φροντισμένες και καλαίσθητες συσκευασίες, θα δώσουν το «παρών» στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχοντας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με αγοραστές από μεγάλες διεθνείς αγορές.

Οι κατηγορίες του στοχευμένου επαγγελματικού κοινού που αναμένεται να δώσει το «παρών» στην φετινή έκθεση είναι οι ακόλουθες:

•    Έμποροι χονδρικής Τροφίμων και Ποτών
•    Supermarket, Cash & Carry, Hypermarket, Discount market, Delicatessen
•    Kαταστήματα Βιολογικών Προϊόντων
•    Κρεοπωλεία, Ιχθυοπωλεία, Οπωροπωλεία
•    Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Ξενώνες
•    Εστιατόρια, αναψυκτήρια, ταβέρνες, ουζερί, ψητοπωλεία, snack café, fast food, pizzas
•    Kάβες, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφεκοπτεία
•    Εταιρίες Catering, σεφ, μάγειροι, F&B Managers, υπεύθυνοι τροφοδοσίας πλοίων
•    Χιλιάδες απλοί καταναλωτές που αναζητούν το καλύτερο προϊόν για το τραπέζι τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.