Αρχική Δήμοι Στον Δήμο πρόκειται να παραχωρηθεί χερσαία έκταση του Λιμένα Ηγουμενίτσας

Στον Δήμο πρόκειται να παραχωρηθεί χερσαία έκταση του Λιμένα Ηγουμενίτσας

Σύσκεψη για την παραχώρηση χερσαίας έκτασης του Λιμένα Ηγουμενίτσας στον Δήμο έγινε τη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο Υπουργείο Ναυτιλίας, υπό τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Γ.Γ. Λιμένων Χρήστο Λαμπρίδη.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος υπηρεσιακοί παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, ο Συντονιστής Έργων του ΤΑΙΠΕΔ Αθανάσιος Λιάγκος, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Γιάννης Λώλος, και ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας, Ανδρέας Νταής.

Ο κ. Κουρουμπλής επιβεβαίωσε την εκπεφρασμένη πολιτική βούληση να παραχωρηθεί η έκταση στο Δήμο και ζήτησε να βρεθεί τρόπος ώστε να επισπευσθεί το χρονοβόρο κομμάτι των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Στη σύσκεψη τονίστηκε ότι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι αυτή που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του Λιμένα της Πάτρας και η οποία αποδείχτηκε πολύ αποτελεσματική.

Ο κ. Λώλος ευχαρίστησε τον Υπουργό Ναυτιλίας για την παραχώρηση, όπως και τον κ. Νταή, ο οποίος εξήγησε ότι ήδη ο Οργανισμός Λιμένα προχωρεί σε μικρής έκτασης έργα στην υπό παραχώρηση περιοχή, ώστε αυτή να είναι έτοιμη προς χρήση, όταν δοθεί στην τοπική κοινωνία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.