Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα κατασκευαστική προσέγγιση αεροσκαφών στο σχέδιο των εταιρικών τζετ Airbus

Νέα κατασκευαστική προσέγγιση αεροσκαφών στο σχέδιο των εταιρικών τζετ Airbus

To ACJ320neo εξακολουθεί να κερδίζει τις εντυπώσεις

Τα Airbus Corporate Jets εξασφάλισαν άλλη μία παραγγελία ενός ACJ320neo υπογραμμίζοντας τη συνεχιζόμενη επιτυχία της νέας οικογένειας αεροσκαφών. Η τελευταία αγορά προστίθεται στη σειρά από επτά παραγγελίες, της Οικογένειας ACJ320neo, φτάνοντας τις συνολικές παραγγελίες και δεσμεύσεις στις οκτώ, έξι ACJ320neo και δύο ACJ319neo αεροσκάφη.

Αξιοποιώντας κινητήρες νέας γενιάς και Sharklets στα ακροπτερύγια, καθώς και άλλες βελτιώσεις, το ACJ320neo προσφέρει 16% εξοικονόμηση καυσίμων καθώς και  αύξηση της κατηγορίας.

“Το ACJ320neo βελτιώνει περαιτέρω μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη σχεδίαση, επιτρέποντας στους πελάτες να ζήσουν σε ένα περιβάλλον & lifestyle που έχουν συνηθίσει», επισημαίνει η Airbus Chief Operating Officer, Customers John Leahy.

Το ACJ319neo μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ επιβάτες για περισσότερες από 15 ώρες, ή 6750 nm / 12.500 χμ., ενώ το ACJ320neo μπορεί να μεταφέρει 25 επιβάτες για πάνω από 13 ώρες ή 6.000 nm / 11.100 χιλιόμετρα.

Τα εταιρικά αεροσκάφη της Airbus έχουν τις πιο ευρείες και  πιο ψηλές καμπίνες από οποιοδήποτε άλλο εταιρικό αεροσκάφος, ενώ είναι παρόμοια στο μέγεθος εξωτερικά, προσφέροντας στους επιβάτες μια καλύτερη εμπειρία ταξιδιού. Ο επιβάτης το καταλαβαίνει αυτό καθώς του επιτρέπεται να κινείται ελεύθερα μέσα στην καμπίνα κατά την πτήση – σε αντίθεση με τα παραδοσιακά επιχειρηματικά τζετ – κάνοντας τα καλύτερα και για επαγγελματικά ταξίδια και για ταξίδια αναψυχής.

Έχουν επίσης τις τεχνολογίες που οι πελάτες αναμένουν από τα σύγχρονα επιχειρηματικά τζετ, όπως fly-by-wire controls, κόστος εξοικονόμησης κεντρική συντήρηση, καθώς και εκτεταμένη χρήση των υλικών εξοικονόμησης βάρους, όπως ανθρακόνημα.

Αυτά και άλλα χαρακτηριστικά σημαίνουν ότι τα εταιρικά τζετ της  Airbus προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες τους, δίνοντάς τους “value for money”, καθώς και έναν καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψουν.

Τα εταιρικά τζετ της Airbus προέρχονται από την πιο σύγχρονη οικογένεια αεροσκαφών στον κόσμο, σχεδιασμένα για να πετάξουν χιλιάδες ώρες το χρόνο, στις απαιτητικές συνθήκες, έτσι ώστε να φέρουν μια κληρονομιά αξιοπιστίας που οι άλλες εταιρίες θα «ζηλεύουν».

Περισσότερα από 180 εταιρικά τζετ της  Airbus βρίσκονται σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο, και πετούν σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένων την Ανταρκτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.