Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διήμερη εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού 2016 στη Μαγνησία

Διήμερη εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού 2016 στη Μαγνησία

Για δεύτερη χρονιά εορτάζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με τη συνδιοργάνωση του πολιτιστικού φορέα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ», τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, τους Δήμους Βόλου, Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η «Παγκόσμια Ημέρα Βουνού», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.
poster-copyΣτο πλαίσιο αυτής της γιορτής-θεσμός από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα διήμερο εκδηλώσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ημερίδα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Valis Resort Hotel στην Αγριά με εισηγήσεις που αφορούν στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τη πιστοποίηση των ξενοδοχείων και τη δικτύωση των εμπλεκομένων στο τουριστικό προϊόν της περιοχής μας. Παράλληλα έχουν κληθεί να παραστούν τουριστικοί πράκτορες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι εξειδικεύονται στις εναλλακτικές δραστηριότητες, προκειμένου να γνωρίσουν το Πήλιο αλλά και να συναντήσουν τους ξενοδόχους με στόχο τη σύναψη συνεργασιών.
Αντίστοιχα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου πρόκειται να γίνει μια πεζοπορία ακολουθώντας το μονοπάτι Καλά Νερά – Πινακάτες – Βυζίτσα – Σταθμός Μηλεών υπό την καθοδήγηση του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.