Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Regus: Πώς να αποφύγετε την ταλαιπωρία την ημέρα που θα βρίσκεται ο...

Regus: Πώς να αποφύγετε την ταλαιπωρία την ημέρα που θα βρίσκεται ο Πρόεδρος Ομπάμα στην Αθήνα

Regus notion proastionOpen day στα επιχειρηματικά της κέντρα στην Καλλιθέα (Λαγουμιτζή 24, 176 71) και στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 166A & Σοφοκλέους 2, 151 26) ανακοίνωσε η κορυφαία εταιρεία παροχής χώρων εργασίας Regus την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, ημέρα επίσκεψης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Είναι γνωστό πως εκείνη την ημέρα το κέντρο της Αθήνας αλλά και οι κεντρικοί οδικοί άξονες θα είναι αδιαπέραστοι. Για τον λόγο αυτό η Regus προσφέρει δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση χώρο εργασίας σε open space περιβάλλον με τηλεφωνική γραμμή και πρόσβαση στο internet για όσους επιθυμούν να αποφύγουν την κίνηση και τον εκνευρισμό και να εργαστούν από απόσταση σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να τηλεφωνήσει στο 210 727 9000, να δηλώσει τα στοιχεία του και το επιχειρηματικό κέντρο που τον εξυπηρετεί. Επιπλέον της δωρεάν προσφοράς, προσφέρει έκπτωση σε meeting rooms και στα dedicated offices. Για όλες τις προσφορές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του open day η Γενική Διευθύντρια για τα Βαλκάνια Κατερίνα Μάνου, δήλωσε πως: «όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί να φτάσουμε στην δουλειά μας όταν υπάρχει επίσκεψη αρχηγού κράτους ή κάποιο έκτακτο περιστατικό που κλείνει τους δρόμους. Πιστοί στην στρατηγική «εργαστείτε όπως επιθυμείτε» αποφασίσαμε να παρέχουμε υποστήριξη σε όσους επαγγελματίες θέλουν να εργαστούν χωρίς να υποστούν την ταλαιπωρία της κίνησης και να συστήσουμε έτσι στο κοινό τα οφέλη της εργασίας από απόσταση.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.