Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το HARMONY OF THE SEAS κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στις ΗΠΑ

Το HARMONY OF THE SEAS κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στις ΗΠΑ

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου πλέει για πρώτη φορά από το Φορτ Λοντερντέηλ

Με μια γιορτή αντάξια του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου του κόσμου,το Harmony of the Seas,το ολοκαίνουριο πλοίο της Royal Caribbean International αναχώρησε για το παρθενικό του ταξίδι από το νέο μόνιμο λιμάνι αναχώρησής του,το Πορτ Εβεργκλέιτς στο Φορτ Λόντερντεηλ στη Φλόριντα.Το γεγονός αυτό γιορτάστηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο: με έναν μικρό στόλο από αναβάτες σε jetboards και jetpacks από την διεθνώς αναγνωρισμένη Aquafly Hydroflight Sports Performance Team οι οποίοι εκτέλεσαν μοναδικές επιδείξεις αποχαιρετώντας το κρουαζιερόπλοιο.

Μαζί με τα κρουαζιερόπλοια Oasis of the Seas και Allure of the Seas – των οποίων τα λιμάνια αναχώρησης είναι το Πορτ Κανάβεραλ και το Πορτ Εφεργκλέιτς αντίστοιχα- το Harmony of the Seas προσφέρει 7νυχτες κρουαζιέρες στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική, που υπόσχονται πολλές περιπέτειες από τα νησιά της Καραϊβικής μέχρι τις ακτές του Μεξικού.

Το Harmony of the Seas υπόσχεται συγκινήσεις σε ταξιδιώτες που αναζητούν εμπειρίες ζωής.Πουθενά στον κόσμο οι επιβάτες δεν μπορούν να βρουν τόσες πλούσιες επιλογές φαγητού, τόσες δυνατότητες ψυχαγωγίας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας,συμπεριλαμβανομένου του VOOM,του πιο γρήγορου ίντερνετ στη θάλασσα. Το Harmony of the Seas συνδυάζει την φιλοσοφία «των 7 γειτονιών» – στοιχείο για το οποίο είναι γνωστά τα κρουαζιερόπλοια Oasis of the Seas και Allure of the Seas- με πολυτελείς παροχές που προσελκύουν επιβάτες όλων των ηλικιών.

Από την «Απόλυτη Άβυσσο»,μια επιβλητική  αποβάθρα 10 μέτρων,μέχρι επιδείξεις που κόβoυν την ανάσα στο σήμα κατατεθέν του πλοίου Aqua Theater,από εκλεπτυσμένα γεύματα στο ιταλικό εστιατόριο του διάσημου σεφ Jamie Oliver και γαστρονομικές εμπειρίες που συναρπάζουν στο εστιατόριο Wonderland  μέχρι μπάρμεν ρομπότ στο βιονικό μπαρ που διαθέτει το πλοίο,το Harmony of the Seas προσφέρει μια διαφορετική περιπέτεια για τον καθένα.

Το Harmony of the Seas (πλοίο 226.693 τόνων) διαθέτει 16 καταστρώματα και 2.747 καμπίνες ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 5.497 επιβάτες.Για περισσότερες πληροφορίες για το Harmony of the Seas, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.royalcaribbean.com/Harmonyoftheseas. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Royal Caribbean International επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.RoyalCaribbeanPressCenter.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.