Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ, 
η κορυφαία έκθεση για τους λάτρεις της θάλασσας 
είναι...

Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ, 
η κορυφαία έκθεση για τους λάτρεις της θάλασσας 
είναι εδώ!

30 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου 2016 
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Η έκθεση θεσμός για τους λάτρεις της θάλασσας, το Ναυτικό Σαλόνι, θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και θα παρουσιάσει για ακόμη μια χρονιά  ποικιλία ναυτικών προϊόντων και υπηρεσιών. 

Η ναυτική έκθεση θεσμός ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μια επιτυχημένη εμφάνιση, αποδεικνύοντας τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι το σκάφος και η θαλάσσια αναψυχή παραμένουν ένας ακαταμάχητος συνδυασμός για όλους τους λάτρεις της θάλασσας!

Δίνοντας βήμα και προτεραιότητα στον τομέα της ναυτικής μας κουλτούρας, το Ναυτικό Σαλόνι κάνει προσωπικό του στοίχημα την επιτυχία και ετοιμάζεται πυρετωδώς να δώσει ξανά πνοή στον κρίσιμο κλάδο της θαλάσσιας αναψυχής, ενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να ασχοληθεί με ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της πατρίδας μας.  
Για πέντε ημέρες λοιπόν από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου με μια ποικιλία σκαφών, ναυτικών υπηρεσιών και προϊόντων για τα σκάφη, τα θαλάσσια σπορ και το ψάρεμα, το Ναυτικό Σαλόνι μας περιμένει όλους να μας μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο. Ένα Σαλόνι για όλους αφιερωμένο σε έναν κλάδο με εθνική σημασία, που στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και το θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης:
 HYPERLINK “http://www.athensboatshow.gr” www.athensboatshow.gr

Διάρκεια έκθεσης:             30 Νοεμβρίου-4 Δεκεμβρίου 2016
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:     Καθημερινές: 16:00 – 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 – 21:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.